UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Babiators is hét zonnebrillenmerk voor baby's en kinderen. De stijlvolle kinderzonnebrillen zijn stevig en buigen zonder direct te breken of te barsten. Babiators is zo overtuigd van de stevigheid en kwaliteit van hun zonnebrillen dat ze een garantie van een jaar bieden op verlies en schade. Je hoeft je zonnebril niet aan te melden op de site van Babiators. Je ontvangt via UV-Fashions direct een nieuwe Babiators zonnebril als jouw exemplaar kapotgaat of als deze onverhoopt kwijt raakt. Om een nieuwe Babiators kinderzonnebril thuis te ontvangen hoef je alleen maar je aankoopbewijs te overleggen en de verzendkosten van € 7,25 te betalen!

Babiators zonnebrillen voor jongens en meisjes
Sluiten
Sluiten

Babiators | UV-zonnebrillen voor baby's en kinderen

1-16van53producten

Pagina
per pagina

1-16van53producten

Pagina
per pagina

Babiators zonnebrillen

Babiators UV-zonnebrillen zijn sinds het ontstaan in 2011 erg populair over heel de wereld. En het is allemaal begonnen op een basis van de Amerikaanse Luchtmacht, waar een moeder zag dat alle kinderen erg veel moeite moesten doen om in de zon te kijken en dus buiten te spelen. Dit terwijl alle ouders met de mooiste en best beschermende brillen ontspannen stonden toe te kijken. Daar moest en zou verandering in komen. Zo ontstond het merk Babiators!

Garantie Babiators zonnebril

De zonnebrillen van Babiators zijn erg stevig en kunnen buigen zonder meteen te breken. Babiators is hier zelfs zo van overtuigd dat ze een garantie van een jaar bieden op verlies en schade. Je hoeft je zonnebril niet aan te melden op de site van Babiators. Je krijgt via ons een nieuwe zonnebril als jouw exemplaar kapot of verloren gaat. Je hoeft alleen maar de verzendkosten te betalen en je bonnetje te laten zien!

Babiators zonnebril baby

De trendy zonnebrillen van Babiators zijn geïnspireerd op de welbekende aviator modellen. Dat is natuurlijk een model dat veel gedragen wordt door piloten. Een van de oprichters van het merk Babiatos is een oud-piloot bij de Amerikaanse Luchtmacht. Daar op de luchtmachtbasis is het idee voor Babiators geboren. Hierdoor is de band tussen de stoere Aviator en de Babiators ontwerpen niet ver te zoeken. Inmiddels zijn er veel meer Babiators modellen en ook duikbrillen, zodat jouw kleintjes onbezorgd en optimaal beschermd in de zon kunnen spelen. Want niet alleen UV-bescherming op het lichaam is belangrijk, ook de ogen mogen we niet vergeten. En gelukkig zijn daarvoor de trendy zonnebrillen van Babiator.

Baby zonnebril

Een baby bril wordt vaak gezien als een leuke extra, maar gelukkig brengt Babiators daar verandering in. Waar volwassenen een bril uitzoeken als hip accessoire en om geen last te hebben van de zon in onze ogen, vergeten we dat een zonnebril vooral bedoeld moet zijn om onze ogen te beschermen. Zowel bij volwassenen als kinderen. Daarom bieden Babiators brillen 100% bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Bekijk snel alle Babiators accessoires. We hebben ze in vele kleuren, zoals bijvoorbeeld deze blauwe brillen.

Babiators online bestellen

Bij UV-Fashions ben je aan het juiste adres als het aankomt op uv-beschermende kleding en accessoires. Zonnebrillen van hoge kwaliteit zoals die van het merk Babiators mogen natuurlijk niet ontbreken in ons online aanbod. Als je op zoekt bent naar een bril die de ogen van jouw kleintje beschermt tegen schadelijke uv-straling neem dan gerust een kijkje bij onze zonnebrillen voor kinderen en baby’s. Als je jouw Babiators zonnebril voor 17.30 uur bestelt, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis. Bij UV-Fashions reken je af in een goed beveiligde betaalomgeving met de betaalmethode die jou het beste past.

 
Terug naar boven