UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Babiators is hét zonnebrillenmerk voor kinderen. De zonnebrillen zijn enorm populair onder de kindjes van A-list celebrities, als Sarah Jessica Parker, Ellen DeGeneres en Will Smith. De zonnebrillen zijn erg stevig en kunnen tegen buigen. Babiators is hier zelfs zo van overtuigd dat ze een garantie van een jaar bieden op verlies en schade. Je hoeft je zonnebril niet aan te melden op de site van Babiators. Je krijgt via ons een nieuwe zonnebril als jouw exemplaar kapot of verloren gaat. Je hoeft alleen maar de verzendkosten te betalen en je bonnetje te laten zien!

Babiators zonnebrillen voor jongens en meisjes
Sluiten
Sluiten

Babiators | UV-zonnebrillen voor kinderen

1-16van51producten

Pagina
per pagina
 1. Babiators---Reisetui-voor-Babiators-kinderzonnebrillen---alle-leeftijden---Blauw
  Babiators - Reisetui voor Babiators kinderzonnebrillen - alle leeftijden - Blauw
  14,99
 2. Babiators---Brilkoordd-voor-zonnebrillen---0-12-jaar---Tie-Dye---Multicolor
  Babiators - Brilkoordd voor zonnebrillen - 0-12 jaar - Tie Dye - Multicolor
  11,99
  Color: Multi
  • Multi
  • Zwart
 3. Babiators---Brilkoord-voor-zonnebrillen---0-12-jaar---Zwart
  Babiators - Brilkoord voor zonnebrillen - 0-12 jaar - Zwart
  11,99
  Color: Zwart
  • Zwart
  • Multi

1-16van51producten

Pagina
per pagina

Over het merk:

Babiators

Babiators UV-zonnebrillen zijn sinds het ontstaan in 2011 erg populair over heel de wereld. En het is allemaal begonnen op een basis van de Amerikaanse Luchtmacht, waar een moeder zag dat alle kinderen erg veel moeite moesten doen om in de zon te kijken en dus buiten te spelen. Terwijl alle ouders met de mooiste en best beschermende brillen stonden toe te kijken. Daar moest verandering in komen. En zo is Babiators begonnen.

 

Babiators zonnebril    

Babiators is hét zonnebrillenmerk voor kinderen. De UV-zonnebrillen zijn enorm populair onder de kindjes van A-list celebrities, als Sarah Jessica Parker, Ellen DeGeneres en Will Smith. De zonnebrillen zijn erg stevig en kunnen tegen buigen. Babiators is hier zelfs zo van overtuigd dat ze een garantie van een jaar bieden op verlies en schade. Je hoeft je zonnebril niet aan te melden op de site van Babiators. Je krijgt via ons een nieuwe zonnebril als jouw exemplaar kapot of verloren gaat. Je hoeft alleen maar de verzendkosten te betalen en je bonnetje te laten zien!

 

Trendy zonnebrillen   

De trendy zonnebrillen van Babiators zijn geïnspireerd op de aviator modellen. Dat is natuurlijk een model wat veel gedragen wordt door piloten en een van de oprichters is ook een oud piloot bij de Amerikaanse Luchtmacht. Daar op de basis is het idee voor Babiators geboren en dus is de band tussen de stoere Aviator en de Babiator ontwerpen niet ver te zoeken. Inmiddels zijn er veel meer Babiator modellen en zelfs duikbrillen, zodat jouw kleintjes onbezorgd en optimaal beschermd in de zon kunnen spelen. Want niet alleen UV-bescherming op het lichaam is belangrijk, ook de ogen mogen we niet vergeten. En gelukkig zijn daarvoor de trendy zonnebrillen van Babiator.

 

Baby bril         

Een baby bril wordt vaak gezien als een leuke extra, maar gelukkig brengt Babiator daar verandering in. Waar volwassenen een bril uitzoeken als hip accessoire en om geen last te hebben van de zon in onze ogen, vergeten we dat een zonnebril vooral bedoeld moet zijn om onze ogen te beschermen. Zowel bij volwassenen als kinderen. Daarom bieden Babiators brillen 100% bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Bekijk snel alle Babiators accessoires. We hebben ze in vele kleuren, zoals bijvoorbeeld deze blauwe brillen.

 
Back to top