UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

De zonnebrillen van BabyBanz voldoen aan de strengste eisen en beschermen 100% tegen UV-straling en ze zijn superhandig door de verstelbare band die rondom het hoofdje van jouw baby gaat. Zo blijft de zonnebril op zijn plek.

Babybanz zonnebrillen voor jongens en meisjes
Sluiten
Sluiten

BabyBanz | Zonnebrillen met UV-Bescherming

1-16van32producten

Pagina
per pagina

1-16van32producten

Pagina
per pagina

Over BabyBanz

BabyBanz specialiseert zich in UV werende zonnebrillen voor kinderen en baby’s. Wereldwijd zijn de zonnebrilletjes voor kids en baby’s populair en bij UV-fashions shop je een uitgebreide collectie van BabyBanz zonnebrillen gemakkelijk online. Het merk is ontstaan toen de oprichter jaren terug op zoek was naar een goede kinderzonnebril voor zijn baby en deze nergens kon vinden. Uiteindelijk is hij ze zelf gaan ontwikkelen met als gevolg het succesvolle zonnebrillenmerk BabyBanz. Het Australische merk is ook andere UV-werende producten gaan ontwerpen, zoals kleding en accessoires die goed van pas komen tijdens de zomer of juist in de sneeuw. 

Een goede kinderzonnebril is een absolute must volgens het Oogfonds

De ogen van kinderen zijn extra kwetsbaar en voor de vorming van oogziektes geldt, net als voor huidkanker, dat de uiteindelijke openbaring van een oogziekte een opeenstapeling is van jarenlange schade aan de ogen. Daarom is het Oogfonds in 2015 een campagne gestart onder de noemer ‘Vergeet je zonnebril niet’, waarbij ouders en verzorgers gewezen worden op de gevaren van het buitenspelen zonder zonnebril op. Een zonnebril met UPF 50+ en 100% UV-bescherming is een must voor baby’s en jonge kinderen, want hun ooglenzen bevatten minder beschermend pigment dan die van volwassenen. Daardoor zijn ze extra gevoelig voor UV-straling.

Waar moet een goede babyzonnebril of kinderzonnebril aan voldoen?

Allereerst moeten de glazen van de zonnebril voor kinderen en baby’s 100% UV-werend zijn. Daarnaast is het van belang dat het brilletje comfortabel aanvoelt en dat kinderen niet voelen dat ze de zonnebril dragen. Een neopreen bandje dat om de BabyBanz zonnebrillen zit die UV-Fashions aanbiedt, voelt zacht aan het hoofd en droogt snel wanneer het nat is geworden. Het montuur van het brilletje sluit goed om te ogen en is voorzien van zacht siliconen materiaal bij de neus, waardoor geen irritatie ontstaat. Natuurlijk is het belangrijk dat een kinderzonnebril verstelbaar is, want zo gaat deze langer mee tijdens het groeien en kun je hem ook weer doorgeven aan broertjes, zusjes, en neefjes of nichtjes. Dankzij klittenband aan de buitenkant, kun je de zonnebrillen strakker of losser vastmaken.

In de zon en de sneeuw

Ga je op vakantie? Shop dan een zonnebril van BabyBanz voor je kind online, want of je nu op wintersport of op zonvakantie gaat, deze zonnebrilletjes komen in elke situatie van pas. Ook wanneer je kind vaak buiten speelt met mooi weer, want in de speeltuin of op de fiets bieden de BabyBanz zonnebrillen ook goede bescherming. Een zonnebril voor kinderen online bestellen is heel eenvoudig, want wanneer je het vandaag voor 17.30 bestelt, ontvang je het de volgende werkdag. Shop BabyBanz kinderzonnebrillen online bij UV-fashions en ga een zorgeloze zomer tegemoet!

 
Back to top