UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Duukies zijn heerlijk zachte, comfortabele, trendy strandsokken die ideaal zijn voor uitjes en vakanties op het strand. De strandsokken beschermen de (kinder)voeten tegen de zon en het hete zand en ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken.

Duukies strandsokken
Sluiten
Sluiten

Duukies

7Producten

per pagina

7Producten

per pagina

Over Duukies

De Nederlandse moeder Carlien van Hemert kwam met idee voor de strandsokken: ‘Duukies’. Het merk is vernoemd naar Carlien’s oudste zoon ‘Duuk’. Tijdens de familievakanties in Spanje klaagden haar kindjes over het branden van hun voeten aan het hete zand. De ouderwetse waterschoenen boden geen uitkomst, want ze hebben een riempje en een gespje en irriteren de voeten vaak. Bovendien is het lastig zwemmen met waterschoenen aan. Deze vernieuwende strandsokken zijn zacht, comfortabel en superhandig in gebruik, aangezien je ze gemakkelijk aan en uit kan trekken. Daarnaast zien de sokjes er ook nog eens leuk uit met allerlei trendy printjes en hippe kleurtjes.

 

Trendy bescherming met Duukies

De Duukies-watersokken beschermen tegen warm zand, scherpe steentjes, schelpen en splinters, kwallen en andere zeedieren en gaan uitglijden over gladde vloeren tegen. Daarnaast beschermen ze ook tegen UV-straling met UPF 50 (98 procent UV-bescherming). Ze zijn gemaakt van sneldrogend, UV-beschermend materiaal. Duukies heeft verschillende thema’s voor de strandsokken. Het is moeilijk om te kiezen bij zoveel verschillende leuke patroontjes.

 

Schoonmaken Duukies

Een groot voordeel van de Duukies ten opzichte van andere strandschoenen en waterschoenen is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn door het binnenstebuiten keren van de sok en vervolgens af te spoelen onder de kraan. Met de hippe, vrolijke Duukies aan zijn of haar voeten kan jouw kind heerlijk spelen op het strand en vrij bewegen in de zee!

 
Terug naar boven