UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Het Zuid-Afrikaanse hoedenmerk Emthunzini Hats combineert mode met optimale zonbescherming. Bij UV-Fashions vind je van Emthunzini kleurrijke en trendy hoeden (en bijvoorbeeld ook paraplu’s) die maximale UPF50+-bescherming bieden voor dames, heren, jongens en meisjes.

Emthunzini Hats
Sluiten
Sluiten

Emthunzini Hats | UV-beschermende hoeden

3Producten

per pagina
 1. Emthunzini-Hats---UV-Floppy-zonnehoed-voor-dames---Scrunchie---Bruin
  Emthunzini Hats - UV Floppy zonnehoed voor dames - Scrunchie - Bruin
  51,99
 2. Emthunzini-Hats---UV-Fedora-zonnehoed-voor-volwassenen---Evoke-Phoenix---Navy
  Emthunzini Hats - UV Fedora zonnehoed voor volwassenen - Evoke Phoenix - Navy
  Vanaf 74,99
 3. Emthunzini-Hats---UV-Wolvilt-Fedora-zonnehoed-voor-volwassenen---Melissa---Teal
  Emthunzini Hats - UV Wolvilt Fedora zonnehoed voor volwassenen - Melissa - Teal
  120,99

3Producten

per pagina

Emthunzini Hats UV-hoeden

Emthunzini Hats is een Zuid-Afrikaans hoedenmerk dat al sinds 2009 uv-beschermende hoeden, petten en accessoires voor volwassenen en ook voor kinderen op de markt brengt. De felle Zuid-Afrikaanse zon maakte duidelijk hoe belangrijk het is om het hoofd en gezicht goed te beschermen tegen uv-stralen als je buiten in de zon bent. Dat gegeven inspireerde Emthunzini om modieuze én functionele zonnehoeden beschikbaar te maken. De zonnehoeden van Emthunzini Hats werden als eerste voorzien van een CANSA-certificering. CANSA staat voor Cancer Association of South Africa. De zonnehoeden en petten voor dames, heren en kinderen zijn optimaal beschermend tegen schadelijke uv-stralen (UPF50+), wasbaar en gemakkelijk op te vouwen en klein te maken. Dit maakt Emthunzini Hats uitermate geschikt om mee te nemen of te dragen als je op vakantie of als je een dagje naar het terras of strand gaat. Het ontwerpen van de hoeden vindt plaats in Australië, ook een zonovergoten land waar ze vooroplopen als het op uv-bescherming aankomt.

Emthunzini Hats hoeden en petten

De hoeden en petten van Emthunzini Hats die je bij UV-Fashions in het aanbod aantreft zijn niet alleen maar erg modieus en smaakvol, ze bieden alleen optimale beschermen tegen (de schadelijke gevolgen) van uv-straling. Alle hoeden van dit merk beschermen met de hoogste mogelijke beschermingsfactor UPF50+. Dit betekent dat tot maar liefst 98% van de uv-stralen wordt geblokkeerd. Met Emthunzini Hats steel je niet alleen de show in de zon op het terras of op het strand, ook kun je er zeker van zijn dat je gezicht en hoofd niet zullen verbranden en beschadigen door een teveel aan uv-straling.

Emthunzini Hats online bestellen UV-Fashions

Bij UV-Fashions vind je niet alleen een zeer uitgebreid aanbod voor kinderen en volwassenen van Emthunzini Hats, maar bij ons krijg je ook de beste service die je je kunt voorstellen. Wij staan voor een snelle levering, een zeer goed beveiligde betaalomgeving en een ruim aanbod betaalmogelijkheden zoals iDEAL of PayPal en een ruime ruil- en retourgarantie. En dan hebben we onze Past-Precies-Garantie nog niet eens genoemd. En deze is vooral bij hoeden en andere zonnepetten van groot belang, want geen enkel hoofd is precies hetzelfde. Het is vrij eenvoudig om jouw ‘hoedmaat’ te achterhalen. Dit doe je door bijvoorbeeld met een touwtje de omtrek van je hoofd te meten. Dit meten doe je een vingerdikte boven de wenkbrauwen. Overtuigd geraakt? Bestel dan snel een zonnehoed of zonnepet van Emthunzini Hats of neem een kijkje bij een van onze vele andere merken die staan voor fraaie en functionele uv-hoeden voor dames, heren of kinderen.

 
Terug naar boven