UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

De zonnebrillen van Ki ET LA beschermen de ogen van jouw kleine optimaal tegen de zon. De zonnebrillen hebben een innovatief design, zijn nagenoeg onverwoestbaar en zitten heerlijk.

Ki ET LA zonnebrillen voor kinderen
Sluiten
Sluiten

Ki ET LA | Zonnebrillen voor kinderen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over Ki ET LA

Ki ET LA is een Frans merk, opgericht in 2010 door drie vrienden die de markt van kind beschermende artikelen wilden vernieuwen met slimme lifestyle accessoires voor kinderen. Te beginnen met zonnebrillen voor kinderen met een vernuftig en vindingrijk design met stijl. Zo hebben hun Diabola-zonnebrillen voor baby’s bijvoorbeeld een vindingrijk draaibaar design. Als je baby jonger dan 9 maanden is, gebruik je deze brillen op positie 1 en als je baby 9-18 maanden oud is, dan draai je de zonnebril simpelweg 180 graden om. Zo heb je in anderhalf jaar maar 1 zonnebril voor je kind nodig. Handig! Dit is maar één voorbeeld van de vindingrijkheid van Ki ET LA.

 

UV-zonnebrillen voor kinderen met een 'made in Paris' design'

Alle zonnebrillen voor kinderen van Ki ET LA hebben een ‘made in Paris’ design. De brillen zijn trendy, hip en soms totaal waanzinnig, zoals hun CraZyg-Zag zonnebrillen met speelvolle modellen en kleuren. De kinder zonnebrillen van Ki ET La zijn daarnaast speciaal gemaakt om jouw kinderen ultieme bescherming, gebruiksvriendelijkheid en comfort te bieden. Ze zijn 100% UV-beschermend, hebben een trendy look, zijn nagenoeg onverwoestbaar en zitten heerlijk. Wat zoek je nog meer in een zonnebril voor je kind? Bestel jouw Ki ET LA zonnebril nu voordelig, gemakkelijk en snel bij UV-Fashions! Naast kinderzonnebrillen van Ki ET LA heeft UV-Fashions nog veel andere kinderzonnebrillen

 
Terug naar boven