UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Nivea | Zonverzorging voor jong en oud

4Producten

per pagina
 1. Nivea---UV-zonnebrandspray---Sun-protect-&-refresh-SPF50+
  Nivea - UV-zonnebrandspray - Sun protect & refresh SPF50+
  Vanaf 24,99
 2. Nivea---UV-zonnemelk---Sun-Protect-&-hydrate-SPF20
  Nivea - UV-zonnemelk - Sun Protect & hydrate SPF20
  Vanaf 24,99
 3. Nivea---UV-zonnemelk-voor-kinderen---Sun-child-swim-&-play-SPF50+
  Nivea - UV-zonnemelk voor kinderen - Sun child swim & play SPF50+
  Vanaf 23,99
 4. Nivea---UV-zonnemelk-voor-kinderen---Sun-Kids-SPF30
  Nivea - UV-zonnemelk voor kinderen - Sun Kids SPF30
  Vanaf 22,99

4Producten

per pagina

Over het merk:

Het merk Nivea hoeven we vast niet aan jou te introduceren. Maar wist je dat er vele soorten zonverzorging zijn? En dat iedere huidtype een ander soort nodig heeft? En dat dus ook veel verschillende soorten van Niveau zonverzorging zijn? Gelukkig vind je die allemaal bij UV-Fashions.

 

Nivea aanbieding       

Nivea is hét merk voor alle cremetjes, zalfjes en andere verzorgingsmiddelen. Alles voor een betere, gezonde huid. En dan zou zonverzorging de allerbelangrijkste categorie moeten zijn. Gelukkig mogen we bij UV-Fashions zelf bepalen wat we belangrijk vinden en wij hebben ervoor gekozen om heel de wereld bewust te maken van UV-straling en de optimale bescherming te bieden. Dus vind je vele soorten Nivea zonverzorging producten in ons assortiment en hebben we ook heel vaak een fijne Nivea aanbieding.

 

Nivea creme  

Van Nivea creme in de vorm van UV-zonnemelk tot een zonnebrandspray, bij UV-Fashions hebben we voor iedereen zonnebrandcrème naar keuze. Speciale soorten voor kinderen, specifiek gericht op het gezicht en natuurlijk verschillende factoren. Ga je voor SPF 50+ of SPF 20+? Zorg dat je jouw huidtype kent en weet welke factor jouw huid nodig heeft. Daarover kun je van alles lezen op onze blog over het smeren van zonnebrand. Lees jezelf dus even goed in en kies daarna de Nivea crème die bij jou past.

 

Nivea zonnebrand      

Nivea zonnebrand biedt de juiste zonverzorging voor de lichaamsdelen die niet bedekt worden door UV-werende kleding. Want het is belangrijk om deze twee opties te combineren. Zodat je niet continue je hele lichaam hoeft in te smeren, maar bijvoorbeeld alleen je armen en gezicht. Goede UV-bescherming is bij iedereen belangrijk, maar bij kinderen verdient dat vaak nóg meer aandacht. En daarom hebben we ook de mooiste en beste UV-beschermende kledingmerken voor kinderen, zoals bijvoorbeeld JuJa. Met een top van Juja en de zonnebrandcrème van Nivea kunnen jouw kids onbezorgd spelen in de zon.

 
Back to top