UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

P20 is een zonnebrand die zo ontwikkeld is dat je hem maar 1 keer in de 10 uur hoeft aan te brengen. Handig voor iedereen die veel buiten te vinden is. Van vakantiegangers tot topsporters.

Eucerin zonnebrand
Sluiten
Sluiten

P20 zonnebrand

Geen producten gevonden voor deze selectie.

P20 zonnebrand van Riemann

P20 zonnebrand is ontwikkeld en klinisch getest door het Deense Riemann; een fabrikant van gespecialiseerde huidverzorgingsproducten. Het bedrijf werd opgericht door Claus Riemann, die één visie had: huidproducten ontwikkelen die zo overduidelijk werken dat mensen het effect ervan zelf kunnen ervaren. In 1979 werd de eerste P20-zonnebrandmiddel ontwikkeld. Het was de eerste hoge zonnebrandfactor op de markt en bood daarnaast een uniek voordeel: je hoeft het maar één keer per dag aan te brengen. In de jaren erna is de formule van P20 constant verbeterd.

 

Optimale zonnebrand bescherming

P20 biedt de optimale bescherming voor kinderen, strandgangers, topsporters en alle andere mensen die veel in de buitenlucht te vinden zijn. Dankzij de zeer stabiele samenstelling blijft P20 zeer lang intact, zelfs na langdurige blootstelling aan hitte en zonlicht. P20 is vet- en geurvrij en er zijn geen kleurstoffen of conserveermiddelen aan toegevoegd. P20 zonnebrand is veilig voor kinderen en geschikt voor de hele familie!

 

P20 zonnebrand kopen

We hebben P20 in factor 30 en 50, in flessen van 40, 100 en 200 ml. Factor 30 is de minimale factor die wordt aanbevolen om te kunnen genieten van een optimale zonbescherming bij het zonnen Koop je P20 zonnebrand nu voordelig bij UV-Fashions! Naast P20 zonnebrand, hebben we ook diverse andere merken zonnebrand zoals CarePlus, Eucerin, Garnier, Nivea, Drs. Leenarts en Vision. 

 
Terug naar boven