UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

De superleuke Puddle Jumpers is speciaal ontworpen om kinderen lekker vrij te laten spelen. Kies tussen gele eend, watermeloen, dolfijn, schildpad, of sinaasappel.

Puddle Jumpers drijfhulpmiddel voor jongens en meisjes
Sluiten
Sluiten

Puddle Jumpers | Verstelbare zwembandjes

4Producten

per pagina
 1. Puddle-Jumpers---Verstelbare-zwembandjes-voor-kinderen---3D-Bij---Geel/Zwart
  Puddle Jumpers - Verstelbare zwembandjes voor kinderen - 3D Bij - Geel/Zwart
  29,99
  Color: Geel
  • Geel
  • Oranje
  • Rood
  • Groen
 2. Puddle Jumpers - Verstelbare zwembandjes met papegaai - Mint - voorkant
  Puddle Jumpers - Verstelbare zwembandjes met papegaai - Mint
  29,99
  Color: Groen
  • Groen
  • Oranje
  • Rood
  • Geel
 3. Puddle-Jumpers---Verstelbare-zwembandjes-met-watermeloen---Rood
  Puddle Jumpers - Verstelbare zwembandjes met watermeloen - Rood
  29,99
  Color: Rood
  • Rood
  • Oranje
  • Groen
  • Geel
 4. Puddle-Jumpers---Verstelbare-zwembandjes-met-sinaasappel---Oranje
  Puddle Jumpers - Verstelbare zwembandjes met sinaasappel - Oranje
  29,99
  Color: Oranje
  • Oranje
  • Rood
  • Groen
  • Geel

4Producten

per pagina

De Puddle Jumper is erg populair in Nederland. Geen wonder, want deze zwembandjes met buikband hoef je niet op te blazen en klik je zo vast met de kliksluiting achterop. Dat betekent dus minder gedoe met aantrekken en meer tijd voor jouw baby om van het water te genieten! Hieronder lees je meer over het merk dat deze leuke zwembandjes met gordel ontworpen heeft, hoe je ze kunt gebruiken en hoe je de Puddle Jumper kunt kopen online.

 

Sevylor Puddle Jumper

Sevylor heeft de Puddle Jumper ontworpen en in Nederland op de markt gebracht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in handige producten van hoge kwaliteit waarmee je het water op en in kunt. Ze zijn ook erg bekwaam op het gebied van drijfhulpmiddelen. De Puddle Jumper van Sevylor is dan ook een groot succes. Het praktische ontwerp maakt gebruik van schuimmateriaal om peuters en kleine kinderen te laten drijven. Doordat er niet alleen zwembandjes om de armen zitten, maar ook een buikband om de borstkas biedt de Sevylor Puddle Jumper veel stabiliteit in het water. Ideaal om jouw kind te ondersteunen als hij of zij het water leert kennen!

 

Ook hoef je met een Sevylor Puddle Jumper niet moeilijk te doen met opblazen. Je kind hoeft alleen de armpjes door de zwembandjes te steken. Vervolgens kun je de buikband van achteren gemakkelijk vastmaken en verstellen met de verstelbare kliksluiting. Je moet jouw kind natuurlijk wel even helpen bij het aan- en uittrekken van de Puddle Jumper, maar dat is zo gepiept! Wat verder erg fijn is, is dat dit drijfhulpmiddel relatief veel bewegingsvrijheid biedt. De Sevylor Puddle Jumper is dus ideaal bij het leren zwemmen!

 

De Puddle Jumper: geschikt voor baby’s?

Veel mensen vragen zich af of de Puddle Jumper voor baby’s geschikt is. Dat hangt eigenlijk af van het gewicht van jouw kleine en hoe groot hij of zij is. Sevylor geeft aan dat de Puddle Jumper geschikt is voor kinderen van 15 tot 30 kilo, wat vaak peuters of jonge kinderen zijn. Als de Puddle Jumper jouw baby van 15 kilo goed past, dan kun je hem of haar deze zeker aantrekken. Heb je hem bij ons besteld maar past hij toch net niet goed? Dan kun je hem bij UV-Fashions gratis omruilen voor bijvoorbeeld een drijfpakje voor baby’s, waarbij je alleen de meerkosten van het alternatieve product betaalt als deze duurder is. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder met het omruilen van de Puddle Jumper voor jouw baby.

 

Benieuwd welke Puddle Jumper het leukste is? Hieronder vind je de populairste Puddle Jumpers van dit moment:

 

 

Puddle Jumper kopen of online bestellen

Vraag je jezelf af waar die Sevylor Puddle Jumper te koop is? Bij UV-Fashions kun je allerlei kleuren Puddle Jumper kopen! We hebben de modellen van Sevylor Puddle Jumper Deluxe in ons assortiment, waaronder stoere jongensontwerpen en lieve meisjeskleuren. Je kunt bij ons bovendien gratis omruilen als de maat niet past. Ook kun je jouw Puddle Jumper natuurlijk retour sturen indien nodig. Of je nu jouw Puddle Jumper online wilt kopen of achteraf wilt betalen, bij ons krijg je altijd een goede service!

 
Terug naar boven