UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Quicksilver | Uv-(zwem)kleding

1-16van78producten

Pagina
per pagina

1-16van78producten

Pagina
per pagina

Het merk Quicksilver

Quicksilver, wie ken dit sportieve, stoere merk eigenlijk niet? Quicksilver werd in 1969 opgericht in Torquay, Australië. Het merk begon met het maken van boardshorts en richtte zich in eerste instantie op stoere surfers en de daarbij behorende surfcultuur. In de loop der jaren groeide Quicksilver uit tot een internationaal kledingmerk voor hippe en sportieve mensen die graag buiten in het zonnetje sporten. Ondertussen verliet Quicksilver Australië om zich in Californië in de Verenigde Staten te vestigen. Californië is net als Australië ook een hotspot voor surfers en watersporters. Ook avontuurlijke merken als Roxy en Billabong zijn in de loop van de jaren uit Quicksilver voortgekomen of zijn daaraan gekoppeld aan het iconische merk gekoppeld. Het logo van Quicksilver bestaat uit een berg en een golf. Omdat het merk net zo lief gedragen wordt tijdens het bedwingen van heftige golven als hoge bergen en steile, besneeuwde hellingen.

Quicksilver uv-beschermende zwemkleding

Het merk Quicksilver is ongeveer geboren in het water of op het strand. Natuurlijk mag je dan ook wel wat verwachten van dit merk op het gebied van uv-beschermende zwemkleding. En aan deze verwachtingen voldoet Quicksilver moeiteloos. Stoere, kleurrijke uv-boardshorts met originele en frisse prints voor jongens en mannen. En sportieve, kleurrijke bikini’s en badpakken voor meisjes en dames. Dit alles vind je natuurlijk bij UV-Fashions. De in-het-oog-springende vrolijke ontwerpen en dessins van Quicksilver tref je aan op stranden wereldwijd. Dankzij de jarenlange expertise onderscheidt Quicksilver zich vergeleken met veel andere merken door een uitstekende pasvorm. Zeer belangrijk als je in het zonnetje aan het zwemmen of op woeste golven aan het surfen bent.

Quicksilver online kopen bij UV-Fashions

Heb je jouw favoriete zwemkleding van Quicksilver gevonden op onze website? Een sportieve zwembroek, een kleurrijk badpak of een trendy bikini? Voeg deze dan snel en eenvoudig toe aan je winkelwagen. Bij UV-Fashions bestel je Quicksilver gemakkelijk en in een 100% veilige betaalomgeving. Als je Quicksilver zwemkleding voor dames, heren en kinderen voor 17:30 bij ons bestelt, dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag.

 
Terug naar boven