UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Real Kids Shades is ontstaan doordat er nog geen betaalbare kinderzonnebrillen op de markt waren die goed beschermend waren. Bekijk o.a. de coole 'switch' collectie met brillen die van framekleur veranderen bij blootstelling aan UV-stralen.

Real Kids Shades zonnebrillen voor jongens en meisjes
Sluiten
Sluiten

Real Kids Shades | Fashionable zonnebrillen voor kinderen

5Producten

per pagina

5Producten

per pagina

Over het merk:

Real Kids Shades is ontstaan doordat er nog geen betaalbare kinderzonnebrillen op de markt waren die goed UV-beschermend waren. Bekijk o.a. de coole 'switch' collectie met brillen die van framekleur veranderen bij blootstelling aan UV-stralen.

 

Real Kids Shades zonnebrillen          

De ogen van je kids bescherm je optimaal met Real Kids Shades zonnebrillen. Volwassenen vinden het logisch om bij iedere zonnestraal een zonnebril op te zetten. Aan de ene kant voor het comfort en de UV-bescherming, maar laten we eerlijk zijn, heel veel mensen doen het ook, omdat zonnebrillen gewoon een prachtig accessoire zijn. Helaas wordt bij kinderen nog vaak vergeten dat ook de ogen de perfecte UV-bescherming nodig hebben. We denken aan het lichaam, we smeren in, dragen UV-werende kleding, maar te vaak worden de ogen nog vergeten. Terwijl die juist zo kwetsbaar zijn. Gelukkig hebben we bij UV-Fashions een uitgebreid assortiment Real Kids Shades zonnebrillen.

 

Real Kids Shades trendy zonnebrillen          

Real Kids Shades zijn trendy zonnebrillen met 100% bescherming tegen UVA- en UVB straling. Zodat je met jouw baby’s en peuters ook zonder je zorgen te maken om hun ogen, naar buiten kunt. En dan zien ze er ook nog eens heel schattig uit, want de brillen van Real Kids Shades zijn stuk voor stuk ontworpen volgens de laatste trends. Zoals bijvoorbeeld de Switch collectie. Zonnebrillen die van kleur veranderen, zodra ze bloot worden gesteld aan UV-straling. Kortom, de trendy zonnebrillen van Real Kids Shades zijn de ideale accessoires voor jouw kids.

 

Real Kids Shades bij UV-Fashions   

Real Kids Shades hebben we bij UV-Fashions onderhand al een aantal seizoenen in ons assortiment. En wat wil je, als ze continue mooie en UV-beschermende zonnebrillen blijven maken. Dan is de keuze snel gemaakt. Wij zijn fan van Real Kids Shades en het bewijs van hun genialiteit vind je in de nieuwste collectie, maar ook bij items uit eerdere seizoenen. Kijk maar eens in de sale-afdeling van Real Kids Shades. Prachtige zonnebrillen, voor prachtige prijzen. Zodat je voor ieder budget een Real Kids Shades zonnebril bij UV-Fashions kunt vinden.

 
Back to top