UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Stetson | UV-beschermde hoeden voor volwassenen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stetson-hoed voor heren

Een Stetson-hoed is inmiddels bekend geworden als een herenhoed van uitstekende kwaliteit. Het Amerikaanse hoedenmerk specialiseert zich in modieuze hoeden, petten en boonies voor heren. Alle hoeden uit de collectie hebben een beschermende factor SPF50+, wat de hoeden van Stetson uitermate geschikt maakt voor actieve types die graag buiten zijn. Zomer, sport en vakantie gaan hand in hand met de stijlvolle Stetson-hoed. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe technieken en materialen, waardoor de herenhoeden altijd duurzaam zijn en comfortabel dragen.


Een Stetson-hoed uit onze collectie heeft een anti-insectenfunctie door de No Fly Zone techonology. Deze zorgt ervoor dat muggen, mieren, teken, vlooien en vliegen worden geweerd. Zo zorgt een herenhoed van Stetson ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van al je buitenactiviteiten. Shop nu een Stetson-hoed voor heren voordelig online bij UV-fashions.nl!

 
Back to top