UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Heeft jouw kind drijfhulpmiddelen nodig om te zwemmen? Met deze stoere SwimFin krijgt hij of zij naast meer stabiliteit ook een flink wat zelfvertrouwen! De swimfins zijn er in: rood, zwart, groen, oranje, grijs, paars en blauw. En vergeet de bijpassende rugtasje niet.

Swimfin drijfhulpmiddel voor jongens en meisjes
Sluiten
Sluiten

Swimfin | Drijfhulpmiddel voor kinderen

4Producten

per pagina

4Producten

per pagina

Over ons:

Heeft jouw kind drijfhulpmiddelen nodig om te zwemmen? Met deze stoere SwimFin krijgt hij of zij naast meer stabiliteit ook een flink wat zelfvertrouwen! De swimfins zijn er in vele verschillende kleuren. Maar wacht niet te lang, want ze zijn heel populair.  En vergeet het bijpassende rugtasje niet.

 

Zwemgordel kind       

Swimfin is eigenlijk niets meer dan een soort zwemgordel voor een kind. Het merk is in 2008 geboren. De Britse zwemleraar Kevin Moseley gebruikte al jaren een prototype van de Swimfin aan het einde van zijn zwemlessen. Hij droeg het als een haaienvin, waarmee hij de kinderen probeerde op te jagen in het ondiepe gedeelte van het bad. Hierdoor leerden ze vrij te bewegen in het water. Pas later bedacht Kevin dat het een onwijs handig hulpmiddel is om te blijven drijven en een goede toevoeging is voor kinderen die leren zwemmen. Inmiddels is deze kinder zwemgordel wereldwijd verkrijgbaar, wordt het door duizenden kinderen gebruikt en kun je het ook bij UV-Fashions bestellen.

 

Zwemband peuter      

Leert jouw peuter zwemmen, dan is deze zwemband niet alleen een leuk zwem item, maar ook een heel handig lesmateriaal. Ze gaan als een haai door het water, terwijl jouw kleintje gestimuleerd wordt om boven water te blijven. Dit item is niet getest op UV-bescherming en zal waarschijnlijk ook niet zo beschermend zijn, maar gezien het feit dat veel UV-kleding rondom water wordt gedragen, vonden wij het heel goed bij onze winkel passen. Om een volledige UV-veilige ervaring te bieden, waarbij ook veilig in het water spelen een grote rol speelt. We zijn dan ook heel trots dat we de peuter zwembanden van Swimfin kunnen aanbieden.

 

Swimfin kopen bij UV-Fashions

Een Swimfin kopen bij UV-Fashions doe je natuurlijk net zo makkelijk en snel als dat je altijd van ons gewend bent. En ook mag verwachten, want wij willen niets liever dan de beste service bieden. Of het nou gaat om UV-beschermende zonnebrillen of een Swimfin zwemband, service staat altijd prominent op onze agenda. Zodat jij deze Swimfin zwemkleding en drijfpakjes zonder zorgen kunt kopen bij UV-Fashions.

 
Terug naar boven