UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-Wash | UV-wasmiddeltoevoeging voor Kleding

1Product

per pagina

1Product

per pagina

UV-Wash is een uv-wasmiddel dat helpt om jouw huid tegen de zon te beschermen. Na slechts één wasbeurt tovert het gewone kleding om tot uv-beschermende kleding. Zo hoef je de huid die bedekt is door deze kleding niet meer in te smeren. Kleren die met dit uv-wasmiddel gewassen zijn bieden een bescherming tegen uv-stralen die gelijk staat aan een zonnebrandcrème met factor 30 – 50, afhankelijk van hoe vaak je het kledingstuk al gewassen hebt nadat je UV-Wash hebt gebruikt.

 

Wanneer UV-Wash wastoevoeging gebruiken?

UV-Wash is erg handig voor mensen die op zoek zijn naar specifieke uv-kleding. Kun je een bepaald model of een specifieke productsoort niet vinden, maar wil je wel uv-werende kleren dragen? Als je dit uv-wasmiddel toevoegt biedt jouw eigen kleding bescherming tegen uv-stralen! Zo hoef je niets nieuws te kopen. Of kun je een kledingstuk kopen dat je erg leuk vindt, maar dat nog niet uv-wereld is. Het enige wat je hoeft te doen is UV-Wash samen met je normale wasmiddel toe te voegen aan je vuile was. Stop het in de wasmachine en draaien maar!

 

Hoe gebruik je het uv-wasmiddel UV-Wash?

UV-Wash kan gebruikt worden door zowel volwassenen als kinderen. Het is een hypoallergene wasmiddeltoevoeging die kleding uv-werend maakt. Met één dopje worden jouw kleren of die van je kind extra uv-werend. De hoogste beschermingsfactor wordt bereikt na één of meerdere keren wassen op natuurlijke vezels zoals katoen, linnen of katoen met polyester. Dit zorgt voor een beschermingsfactor van UPF 30 tot 50+, afhankelijk van de textielsoort. Ter vergelijking: een gewoon T-shirt geeft een bescherming tussen ongeveer de UPF 5 en 15. UV-Wash zorgt dus voor een beduidende verbetering.

 

Als je UV-Wash gebruikt, zal je kleding niet verkleuren of anders aanvoelen. Nadat je dit uv-wasmiddel heb toegevoegd, zullen je kleren meerdere wasbeurten uv-werend blijven. Om de hoogste bescherming te garanderen adviseren wij echter om bij iedere wasbeurt één dopje UVwash toe te voegen. Je kunt UV-Wash zowel voor de handwas als de machinewas gebruiken.

 

UV-Wash is professioneel ontwikkeld

UV-Wash is ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met een team van deskundigen. Ook is UVWash getest op werkzaamheid door een onafhankelijk testinstituut en voldoet het aan de strenge Europese NEN-norm voor UV-werend textiel. Zo kun je ervan op aan dat UV-Wash een veilig en goed werkend uv-wasmiddel is!

 
Terug naar boven