UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Gezichtsmasker

1-16van35producten

Pagina
per pagina

1-16van35producten

Pagina
per pagina

UV-gezichtsmasker

Met een UV-gezichtsmasker geef je de optimale bescherming aan je gezicht tegen UV-straling. Natuurlijk smeer jij je gezicht in, maar doe je dat dan ook minimaal iedere twee uur? En met de juiste factor? Het sluipt er, helaas, te snel in om niet te smeren of om te laat te smeren en voor je het weet heb je een verbrande huid. Dat zorgt niet alleen voor een rood gezicht, dat trekt na een aantal dagen wel weer weg. Het zorgt voor de lange termijn voor veel negatieve gevolgen. Je huid zal sneller verouderen, naarmate je vaker te veel bloot wordt gesteld aan UV-straling. Er is zelfs onderzocht dat hoe jonger mensen hier mee te maken krijgen, hoe sneller de huid zal verouderen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de almaar vergrote kans op huidkanker. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blogs over het voorkomen en behandelen van zonneallergie en wat te doen als je verbrand bent door de zon. Zorg in ieder geval dat je jezelf en anderen goed beschermd tegen de straling van de zon. Smeer regelmatig en smeer goed. En draag een UV-gezichtsmasker.

UV-gezichtsmasker kopen

Een UV-gezichtsmasker kopen betekent bij UV-Fashions bijna altijd, vandaag besteld, morgen in huis. Alle bestellingen die op werkdagen voor 17.30 uur worden geplaatst, bezorgen we de volgende dag. Samen met onze partner DPD kunnen we deze garantie geven. En je hoeft niet de hele dag thuis te blijven om op je bestelling te wachten, hoor. Laat het pakket bijvoorbeeld bezorgen op je werk of bij een van de Pickup Parcelshops bij jou in de buurt. Dan kun je de bestelling ophalen wanneer het jou uitkomt. Vind je goede UV-bescherming én goede service belangrijk? Dan wil je een UV-gezichtsmasker kopen bij UV-Fashions.

UV-gezichtsmasker en andere UV-accessoires

Een UV-gezichtsmasker en andere UV-accessoires vind je in ons uitgebreide assortiment. UV-werende kleding is natuurlijk de basis voor onze shops, maar met de juiste accessoires maak je een groot verschil. UV-Wash, bijvoorbeeld. Waarmee je ‘normale’ kleding kunt wassen en vervolgens wordt voorzien van een UV-werende laag. Of handschoenen, mouwen, andere UV-accessoires en natuurlijk een UV-gezichtsmasker. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 een bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis!

Terug naar boven