UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Gezichtsmasker dames

6Producten

per pagina
 1. Coolibar---UV-masker-voor-volwassenen---Blackburn---Donkerblauw
  Coolibar - UV-masker voor volwassenen - Blackburn - Donkerblauw
  Vanaf 34,99
 2. Coolibar---UV-vismasker-voor-volwassenen---Abacos---Kustblauw
  Coolibar - UV-vismasker voor volwassenen - Abacos - Kustblauw
  Vanaf 54,99
 3. Coolibar---UV-gezichtsmasker-voor-volwassenen---Crestone---Beige
  Coolibar - UV-gezichtsmasker voor volwassenen - Crestone - Beige
  Vanaf 34,99
  Color: Beige
  • Beige
  • Wit
  • Blauw
 4. Coolibar---UV-werend-Gezichtsmasker-voor-volwassenen---Crestone---Wit
  Coolibar - UV-werend Gezichtsmasker voor volwassenen - Crestone - Wit
  Vanaf 34,99
  Color: Wit
  • Wit
  • Beige
  • Blauw
 5. Coolibar---UV-masker-voor-volwassenen---Alverstone---Beige
  Coolibar - UV-masker voor volwassenen - Alverstone - Beige
  Vanaf 44,99

6Producten

per pagina

UV-gezichtsmasker

Een UV-gezichtsmasker beschermt je gezicht tegen UV-straling. Want ook al weten we bijna allemaal dat we ons goed moeten beschermen tegen de zon en smeren we ons hele lichaam vaak goed in als we de zon in gaan, wordt het gezicht toch vaak vergeten. UV-straling is namelijk altijd aanwezig. Niet alleen op de mooiste, warmste stranddagen. Dus ook als je een wandeling gaat maken of op een terras gaat zitten word je blootgesteld aan UV-straling. En dat zijn de momenten dat insmeren vaak wordt vergeten. Met een UV-gezichtsmasker ben je optimaal beschermd dankzij de 50+ beschermingsfactor.

 

UV-beschermend gezichtsmasker    

Een UV-beschermend gezichtsmasker van bijvoorbeeld Coolibar zorgen voor bescherming waar zonnebrandcrème niet tegenop kan. Als jij je lichaam in gaat smeren moet je dan minimaal iedere twee uur doen. Zeker bij je gezicht, omdat de huid hier erg dun is en veel bloot wordt gesteld aan de zon. Draag jij een gezichtsmasker wordt tot maar liefst 94% van de UV-straling geblokkeerd en hoef je helemaal niet te smeren. Het geeft je dus niet alleen een bijna perfecte bescherming, het bespaart je ook een hoop moeite en plakkerige handen. Uiteraard is het wel belangrijk om de onbedekte lichaamsdelen goed te beschermen, dus heb je geen andere UV-kleding, smeer je dan goed in. Maar met een UV-beschermend gezichtsmasker zit je gezicht in ieder geval goed.

 

UV-gezichtsmasker bestellen van UV-Fashions

Een UV-gezichtsmasker bestellen van UV-Fashions is een goede zet om jouw lichaam te beschermen tegen UV-straling. UV-straling is altijd en overal aanwezig. Natuurlijk is het op de ene dag heftiger dan de andere, maar zelfs op de meest bewolkte, regenachtige dagen is UV-straling sterk aanwezig. Probeer je lichaam dus altijd goed te bedekken of in te smeren, om de nare gevolgen van teveel UV-straling te voorkomen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook UV-werende paraplu’s en handschoenen. Zodat je naast een UV-gezichtsmasker ook met andere accessoires beschermd naar buiten kunt.

 
Terug naar boven