UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Handschoenen

1-16van31producten

Pagina
per pagina

1-16van31producten

Pagina
per pagina

UV-handschoenen     

UV-handschoenen zorgen ten alle tijden voor de perfecte bescherming van je handen. Bescherming tegen de kou, want dat is vaak de reden dat handschoenen uit de kast worden getrokken, maar ook bescherming tegen de straling van de zon. Je handen zijn een gevoelige plek en een onderdeel van je lichaam dat je goed moet beschermen. De huid is er dun, dus kun je snel last krijgen van de negatieve effecten van UV-straling. Loop geen enkel risico en zorg voor zowel warme, als goed beschermde handen, met deze UV-handschoenen van UV-Fashions.

UV-handschoenen kopen      

UV-handschoenen kopen bij UV-Fashions gebeurt snel, makkelijk en natuurlijk 100% veilig. De missie van ons bedrijf is het zorgen voor bekendheid van UV-werende kleding en daarmee de noodzaak van UV-bescherming te promoten. Om elkaar te beschermen tegen de straling van de zon. De zon is prachtig en geeft ons veel fantastische dingen. Zoals vitamine D en zonvakanties, maar een overschot aan UV-straling is helaas erg slecht voor je gezondheid. Met als ergste gevolg, huidkanker. Met UV-werende kleding kun je, jezelf en anderen beschermen. Daar hoef je niet per se de nieuwste items voor aan te schaffen, zoals deze Vapor kleding, maar kun je ook met UV-wash je huidige kleding voorzien van UV-bescherming. Maar als je én lekker wil shoppen én UV-bescherming wil, dan ben je bij UV-Fashions aan het juiste adres. Te beginnen door bijvoorbeeld deze UV-handschoenen te kopen.

UV-handschoenen van UV-Fashions 

UV-handschoenen van UV-Fashions geven je een zekerheid die je niet zo snel ergens anders zult vinden. Wij hebben de beste merken, de beste service en hebben ook nog eens onze eigen merken. Zodat je altijd een uitgebreide keuze kunt maken en zonder zorgen de keuze kunt maken waar jij je goed bij voelt. En die keuze valt dan bijvoorbeeld op de UV-handschoenen van Coolibar, die je online bij UV-Fashions kunt bestellen. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 een bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis!

Terug naar boven