UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-werende mouwen voor dames

1-16van31producten

Pagina
per pagina

1-16van31producten

Pagina
per pagina

Lange mouwen met UV-bescherming voor dames         

Deze UV-werende mouwen voor dames van UV-Fashions beschermen je armen tegen UVA- en UVB-straling. Sterker nog, deze straling wordt voor maar liefst 98% geblokkeerd. Zo wordt huidveroudering, huidkanker en verbranding tegengegaan. Uiteraard zijn de mouwen ademend en rekbaar, zodat je ze comfortabel kunt dragen en niet het gevoel hebt dat je armen zijn opgesloten. Deze UV-werende mouwen zijn handig en goed te combineren met UV-werende strandkleding van UV-Fashions.

 

UV-Bescherming van de armen tegen de zon         

Bescherm je armen tegen de zon met UV-werende mouwen voor dames. Zodra de zon gaat schijnen en we onze zomerse kleding uit de kast trekken betekent dat ook dat je armen heel veel worden blootgesteld aan de zon. Want met een T-shirt of een jurk worden je armen veel blootgesteld aan zonnestralen. De zon op je huid kan lekker aanvoelen, maar vergeet niet dat UV-straling ook erg schadelijk kan zijn. Het is dus belangrijk om je hele lichaam goed te bedekken en te beschermen tegen deze straling. Bij UV-Fashions hebben we alle benodigde items voor bescherming van de armen tegen de zon.

 

Mouwen voor dames online bestellen

UV-werende mouwen voor dames bestel je gemakkelijk online bij UV-Fashions. Betalen kan veilig en zonder enige zorgen. We werken alleen met gecertificeerde betaalinstanties, zodat je zeker weet dat er goed met jouw bestelling wordt omgegaan. Bezorgen doen we in samenwerking met DHL en bestel je op werkdagen voor 17:30 uur, heb jij je bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast bieden we ook altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen je bestelling gratis te ruilen en retourneren. Heb je gevonden wat je zoekt, maar wil je ook je kinderen goed beschermen tegen UV-straling? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment voor kinderen

 
Back to top