UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Nekflappen

4Producten

per pagina
 1. Coolibar---UV-nekflap-voor-volwassenen---Trailhead---Lichtblauw
  Coolibar - UV-nekflap voor volwassenen - Trailhead - Lichtblauw
  Normale prijs 44,99 Vanaf 35,99
  Color: Blauw
  • Blauw
  • Wit
 2. Coolibar---UV-nekflap-voor-volwassenen---Trailhead---Wit-
  Coolibar - UV-nekflap voor volwassenen - Trailhead - Wit
  Normale prijs 44,99 Vanaf 35,99
  Color: Wit
  • Wit
  • Blauw
 3. Coolibar---UV-nekflap-voor-volwassenen---Windom---Wit
  Coolibar - UV-nekflap voor volwassenen - Windom - Wit
  Normale prijs 29,99 Speciale prijs 23,99

4Producten

per pagina

UV-werende nekbescherming UV-Fashions

Een nekflap van UV-Fashions zorgt voor UV-werende nekbescherming, waar geen enkel ander item tegenop kan. Dus als jij je nek een optimale bescherming wilt bieden tegen de negatieve effecten van zonnestraling, dan ben je hier op de juiste plek. Sowieso ben je bij UV-Fashions aan het juiste adres voor alle verschillende UV-beschermende producten. Het is onze missie om bewustwording en bescherming van UV-straling te creëren en aan te bieden. Dat begon in Nederland, verspreidde zich al snel in Europa en is nu wereldwijd ons doel. Lees meer over UV-Fashions. En bestel vervolgens de UV-werende nekbescherming bij UV-Fashions.

Halsbescherming UV-Fashions

De hals is een gebied dat heel erg snel verbrand, dus is halsbescherming van UV-Fashions geen overbodige luxe. Sterker nog, we kunnen, en willen, het iedereen aanraden. Omdat de nek zo kwetsbaar is voor UV-straling, is het van groot belang dit goed te beschermen. De huid is erg dun, we vergeten het vaak in te smeren en voor je het weet ben je daar verbrand. Dat is niet alleen heel vervelend, omdat een verbrande huid pijn kan doen, het brengt ook nog veel meer, negatieve effecten met zich mee. Waarvan huidkanker een van de ergste, maar zeker niet meest onwaarschijnlijke is. Neem dus geen enkel risico en zorg voor halsbescherming van UV-Fashions.

UV-beschermende nekflap

Een UV-beschermende nekflap doet precies waar het voor is, jouw nek beschermen tegen UV-straling. Zodat je van de zon kunt genieten, zonder je druk te hoeven maken over het mogelijk verbranden van je nek. Let er wel goed op dat je andere lichaamsdelen ook beschermd. Want het zou zonde zijn als je nek niet wordt ‘aangevallen’ door de zon, maar de rest van je lichaam wel. Smeer jezelf daarom minimaal iedere twee uur in met zonnebrandcrème of bescherm jezelf ook met andere UV-beschermende kleding. Bekijk al onze merken, die je perfect kan combineren met een UV-beschermende nekflap.  Als je bij UV-Fashions voor 23.59 een bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis!

Terug naar boven