UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-sjaals voor heren

1-16van27producten

Pagina
per pagina

1-16van27producten

Pagina
per pagina

Grote sjaal

Ook in de winter geniet je onbezorgd van de buitenlucht en buitenactiviteiten met een UV-beschermende sjaal. Helaas heerst het misverstand dat je alleen in de zomer de negatieve effecten van UV-straling ervaart, maar niets is minder waar. Er is altijd UV-straling, dus loop je altijd het risico om de gevolgen van teveel UV mee te maken. Waarbij huidkanker een van de ergste effecten is. Gelukkig kun je, je hier tegen wapenen, met verschillende UV-beschermende kleding, zoals bijvoorbeeld een grote sjaal met UV-protectie. De sjaals die je bij UV-Fashions vindt, hebben allemaal UPF 50+, wat betekent dat het 98% van de UV-straling blokkeert. Of je nu gaat voor een grote sjaal of een kleine, met een UV-beschermende sjaal denk je goed aan je gezondheid.

 

Rode sjaal

Een prachtige, rode sjaal die je in ons assortiment vindt is niet per se een wintersjaal. Net als de andere UV-beschermende sjaals die we bij UV-Fashions voor je hebben. In de winter denk je inderdaad veel sneller aan een sjaal, omdat het warmte biedt, maar in de zomer komt een sjaal heel goed van pas om je hals te beschermen tegen UV-straling. Uiteraard hebben we het dan over sjaals die ademend zijn en gemaakt van de beste materialen, zodat het heel comfortabel is om ook in de zomer een sjaal te dragen. Alle andere items zijn ook gemaakt van de beste materialen, om jou en je geliefden comfort én bescherming te bieden. Zoals bijvoorbeeld de baby badjassen of alle artikelen van Coolibar. Zijn ook heel goed te combineren met bijvoorbeeld een rode sjaal, dus neem snel een kijkje.

 

Sjaal kopen    

Een sjaal kopen doe je bij UV-Fashions. Niet alleen omdat je bij ons de mooiste en beste UV-beschermende kleding vindt, maar ook omdat het bij ons gewoon heel gemakkelijk is om te bestellen. Je betaalt altijd op de manier die voor jou het fijnst is, we bezorgen, samen met DPD heel snel en je krijgt altijd 30 dagen ruil- en retourgarantie. Een sjaal kopen doe je dus bij UV-Fashions.

Back to top