UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Strandtenten

1Product

per pagina

1Product

per pagina

Strandtentje

Een strandtentje kan zeer van pas komen wanneer u besluit naar het strand te gaan. Met een strandtent voorkomt u dat er opstuivend zand op u en uw spullen komt en daarnaast kunt u heerlijk in de schaduw zitten. Bovendien heeft uw kind een veilige plek om te spelen. Een strandtentje van UV-Fashions is tevens bestand tegen UV straling. Hiermee voorkomt u huidschade. UV straling kan namelijk zorgen voor een pijnlijke en geïrriteerde huid, wat op lange termijn kan resulteren in permanente huidschade. Een strandtentje van UV-Fashions komt dus zeer van pas.

UV Strandtent

Een strandtent van UV fashion is niet alleen functioneel, het voorkomt ook huidschade doordat de tent UV straling blokkeert. Om ervoor te zorgen dat uw strandtent niet wegwaait biedt UV-Fashions ook haringen aan. Hierdoor blijft uw strandtentje gewoon op zijn plek, ook al staat er een harde wind.

Strandtentje bestellen

Een strandtentje met UV bescherming bestelt u makkelijk en snel bij UV-Fashions. Zodra u een bestelling plaatst wordt deze zo snel mogelijk verstuurd. Zo weet u zeker dat u de bestelling snel in huis heeft en niet lang hoeft te wachten. Bovendien heeft u bij UV-Fashions ruim de tijd om uw bestelling te ruilen of te retourneren, mocht dit nodig zijn. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u te allen tijden contact met UV-Fashions opnemen via de contact pagina. Bovendien kunt u de pagina met veel gestelde vragen bezoeken om antwoord te krijgen op uw vraag. Twijfel daarom niet en bestel snel een strandtent. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 een bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis!

Terug naar boven