UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-tenten

1Product

per pagina

1Product

per pagina

Uv-tentje bij UV-Fashions

Uv-werende tenten of uv-tentjes zijn ideaal om baby’s en andere kleintjes voor kortere of langere tijd tegen de zon en schadelijke uv-stralen te beschermen. Met een anti-uv-tent creëer je schaduw en een rustig, beschut plekje voor jouw kleintje waar en wanneer je maar wilt. Uv-tentjes zijn gemaakt van materialen/stoffen die uv-straling tegenhouden. Gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal tijdens een zonovergoten stranddag, bij het zwembad of tijdens een zomerse picknick of barbecue. Zeker als jouw kindje een lichte huid heeft en snel verbrandt, is een uv-werend schuiltentje eigenlijk onmisbaar.

Schuiltent voor baby’s en kinderen

In een uv-tentje kan jouw kleintje heerlijk en ongestoord de schaduw opzoeken, uitrusten, een dutje doen of gewoon lekker spelen. Natuurlijk bieden uv-tentjes in eerste instantie bescherming tegen de zon, maar met een strandtentje heb je ook meteen een lekker beschut en windstil plekje waar je geen last hebt van rondvliegend zand. Perfect om een spelletje in te doen of een boekje te lezen. De schuiltentjes die je bij UV-Fashions kunt kopen bieden de hoogst mogelijke beschermingsfactor UPF50+. Ook zijn de shelters makkelijk en snel op de te zetten dankzij een handig pop-up systeem, lichtgewicht en net zo makkelijk weer in te klappen en op te bergen. Bij UV-Fashions vind je uv-tenten in 2 verschillende groottes, waardoor er meer of minder kinderen tegelijk in kunnen spelen en van de schaduw genieten. Vergeet echter niet om jouw baby’tje ook in de tent gewoon in te smeren met een zonnebrandcrème en hem of haar uv-kleding aan te trekken.

Anti-uv-tent online kopen bij UV-Fashions

UV-Fashions is de expert als het om uv beschermende kleding en accessoires gaat. Daarom mogen uv-werende tenten natuurlijk niet ontbreken in ons uv-beschermende aanbod. Jouw uv-tent heb je binnen Nederland al de volgende werkdag in huis als je deze voor 17.30 uur bestelt. Bij UV-Fashions bestel en betaal je in een goed beveiligde omgeving. Kijk ook eens naar ons zeer brede aanbod uv-kleding voor baby’s en kinderen (o.a. uv-shirtjes, hoedjes, zwemkleding) en accessoires. Bestel dus bij UV-Fashions en jouw kleintje is al snel optimaal beschermd tegen de zon en de schadelijke gevolgen van uv-straling.

Back to top