UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonnebrillen

1-16van279producten

Pagina
per pagina

1-16van279producten

Pagina
per pagina

Zonnebrillen

Een zonnebril is een item dat je het hele jaar door wel zou willen dragen. Zonnebril zijn fashionable, stoer en maken jouw look helemaal af. Gelukkig zijn er genoeg zonrijke dagen om dit favo item uit zijn hoes te halen en op je neus te laten balanceren. Een mooie zonnehoed erbij en jij bent helemaal ready for summer!

Welke zonnebril moet ik kiezen?

Niet iedereen staat elke zonnebril. Dat heb je vast wel gemerkt toen je de zonnebril van een vriend of vriendin opzette die hem of haar helemaal fabulous stond en er bij jou uitzag of je gezicht was vervormd. De vorm van jouw gezicht is daarom belangrijk bij het kiezen van een fashionable UV-werende zonnebril. Bepaal hieronder welk model jij het meeste kans hebt op een match:

- Jij hebt een rond gezicht.
  Dan kun je het beste gaan voor een zonnebril die jouw gezicht smaller doet lijken.
  Kies daarom voor een zonnebril met een hoekig montuur.

- Jij hebt een vierkant gezicht.
  Kies dan voor een zonnebril die jouw lijnen wat zachter laat lijken.
  De mooie cateye zonnebrillen met wat rondere glazen en puntige uiteinden aan de bovenkant zijn in dit geval echt iets voor jou.

- Jij hebt een ovaal gezicht.
  Bofkont! Alle zonnebrillen willen wel matchen en op jouw neus staan.
  Jij kunt voor bijna alle brillen gaan.

- Jij hebt een hartvormig gezicht.
  Ga dan voor een frame dat wijd is aan de onderkant.
  Zo wordt jouw gezicht extra mooi in het zonnetje gezet.

- Jij hebt een lang smal gezicht.
  Kies voor een mooie grote zonnebril.
  Dit soort zonnebrillen compenseren fantastisch en staan jou goed.

And last but not least: een zonnebril is er natuurlijk om je ogen te beschermen tegen UV-werende straling. Ga dus voor een bril die goed aansluit op je gezicht. En vergeet ook je UV-werende kleding, UV-hoed of pet en zonnebrand niet. UV-Fashions heeft het allemaal voor jou in huis voor baby’s, jongens, meisjes, dames & heren. Wij hebben al zonnebrillen voor de allerkleinsten. Shop jouw favoriete zonnebril vandaag nog!  Als je bij UV-Fashions voor 23.59 een bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis!

Terug naar boven