UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-werende zonnebrillen voor dames

2Producten

per pagina
  1. Julbo---UV-Zonnebril-voor-volwassenen---Renegade-M---Reactiv-2-3-anti-verblinding---Grijs-&-blauw
    Julbo - UV Zonnebril voor volwassenen - Renegade M - Reactiv 2-3 anti-verblinding - Grijs & blauw
    189,99

2Producten

per pagina

Ronde zonnebril voor dames

Of je nu gaat voor een ronde zonnebril of een met vierkante glazen, bij UV-Fashions hebben we de zonnebril die jij zoekt. Zonnebrillen die niet alleen mooi en stijlvol zijn, maar ook daadwerkelijk doen wat ze horen te doen, namelijk jou beschermen tegen UV-straling. De meeste zonnebrillen zijn stijlvol, maar beschermen niet optimaal tegen UVA- en UVB-straling. De brillen die wij in ons assortiment hebben doen dat uiteraard wel.  Op deze manier hoef jij nu alleen nog maar na te denken of je een ronde zonnebril of een ander design wilt.

 

Roze zonnebril voor dames

Bekijk het leven door een roze zonnebril met deze UV-werende brillen. Deze brillen, van bijvoorbeeld Real Shades, beschermen je ogen 100% tegen UVA- en UVB-straling. Er zijn namelijk verschillende soorten straling, die allen op hun eigen manier hun effect hebben op jouw lichaam en gezondheid. UVA-straling is straling die je het hele jaar ontvangt. Het wordt niet tegengehouden door bijvoorbeeld glas of wolken en dringt tot diep in de huid door. Dus ook op grijze winterdagen, als er geen zonnestraaltje in de lucht is, moet je jezelf goed beschermen. UVB-straling is de “zomerse” straling. Deze zorgt dat onze huid bruin kan worden, maar dus ook kan verbranden. Bescherm jezelf en bescherm je ogen met bijvoorbeeld een roze zonnebril van Real Shades.

 

Merken zonnebrillen voor dames

De mooiste merken zonnebrillen voor dames vind je bij UV-Fashions. Beschermend, stijlvol en van de hoogste kwaliteit. Zoals je van ons gewend bent en ook altijd mag blijven verwachten. Een snelle bezorging, 30 dagen ruil- en retourgarantie en een past precies garantie. Zodat jij zonder zorgen de mooiste merken zonnebrillen voor dames online kunt bestellen. En net als bij deze zonnebrillen hebben we nog veel meer UV-werende kleding in ons assortiment. Bekijk ook eens onze dames accessoires of strandkleding en ga goed voorbereid de deur uit.

 
Terug naar boven