UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonnebrillen heren

8Producten

per pagina

8Producten

per pagina

Zonnebrillen heren

Geef je ogen een optimale UV-bescherming én zorg voor een stijlvolle look met deze UV-beschermende zonnebrillen voor heren. Bij UV-Fashions doen we er alles aan om iedereen de mogelijkheid te bieden zich goed te beschermen tegen UV-straling. Want het gevaar daarvan, wordt nog niet voldoende geuit. En krijgt onvoldoende aandacht. Onze oprichter Jan Willem van der Sterre heeft het zijn persoonlijke missie gemaakt om zich in te zetten voor meer bewustwording en betere bescherming van UV-straling. En die missie wordt nu door ons hele bedrijf door gedragen. Daar zijn we iedere dag mee bezig. En een eerste stap om jou hierbij een helpende hand te bieden, zijn deze heren zonnebrillen met UV-bescherming.

 

Zonnebrillen heren sale

De vorige collectie heren zonnebrillen vind je in onze sale. Dit zijn nog enkele items die niet direct zijn verkocht in hun ‘eigen seizoen’ en plaats moesten maken voor de nieuwe collectie. Dat betekent verder helemaal niets, en doet ook geen afbreuk aan de kwaliteit of design. Het is gewoon hoe de mode-industrie werkt. Want ook al is het ons voornaamste doel om UV-werende kleding en accessoires aan te bieden, de merken die wij verkopen werken gewoon met collecties en seizoenen. Zodat iedereen ieder seizoen ook weer nieuwe items kan kopen. Waar we allemaal met smart naar uit kijken, want wat voor moois ligt er nu weer voor ons klaar? En ondertussen kun jij tegen fikse kortingen uit de sale de mooiste heren zonnebrillen van vorig seizoen bestellen.

 

UV-werende zonnebrillen heren merken

Voor de beste merken UV-werende zonnebrillen voor heren, moet je bij UV-Fashions zijn. Logisch natuurlijk, want wij richten ons enkel en alleen op UV-werende items. Van zwemshorts tot hoeden en petten en nog veel meer. Neem dus ook gerust eens een kijkje in de rest van ons assortiment, zodat je van top tot teen, beschermd de zon in kunt. Maar laten we starten met UV-werende heren zonnebrillen.

 
Terug naar boven