UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Buff | UV-petten & UV-sjaals

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Buff

Buff werd in 1992 opgericht in Igualada, Spanje, in de beroemde textielindustrie regio. De oprichter Joan Rojas, een Catalaanse zakenman, hield van het gevoel van vrijheid dat hij ervoer als hij op zijn motor reed. Hij miste goede accessoires die nodig waren tijdens het motorrijden. Hij besloot de ideale accessoires zelf te creëren. Hij werkte dag in dag uit in de textielfabriek van zijn familie totdat hij het had: een naadloos buisvormig kledingstuk dat op meerdere manieren te dragen is. Al snel wilden mensen uit zijn omgeving deze BUFF® buissjaals ook hebben en Joan lanceerde daarom zijn eigen collectie. Buff werd een snelgroeiend bedrijf dat tegenwoordig ook hoeden, petten en vele andere producten produceert waarvan een groot gedeelte UV-werend is.


Buff sjaals en petten

Het merk maakt kwalitatief hoogwaardige accessoires voor baby’s, kinderen en volwassenen. Buff staat bekend om de petten en multifunctionele sjaals in coole designs. Sommige petten uit het assortiment zijn opvouwbaar tot kleine pakketjes. Als je ze uit het pakje haalt, keren ze weer terug naar hun oorspronkelijke vorm. Ideaal voor op reis. De items van Buff zijn ook prettig voor sportievelingen onder ons. Het merk heeft artikelen die speciaal vervaardigd zijn voor outdoor sporten en extreme sports. De producten van Buff worden gecreëerd met de beste materialen en door gebruik van de meest geavanceerde technieken. Eén van de materialen die Buff gebruikt is COOLNET® UV+, een gerecycled, lichtgewicht polyester met ultieme vochtregulerende eigenschappen en een koelend effect.

 

Buff en de natuur

Buff heeft passie voor de natuur en heeft hiervoor enkele prijzen ontvangen. Het merk is sinds 2013 een lid voor Summet, een erkenning die door de organisatie wordt gegeven aan bedrijven die het meest betrokken zijn bij programma’s en initiatieven om het milieu te beschermen.

(Bron: website Buff).

 
Terug naar boven