Coolibar | UPF50+ UV-kleding en zwemkleding

Coolibar
Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar Coolibar - UV-Zwemlegging dames - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV Zwemlegging voor dames - Deep Water - Navy
Direct leverbaar Coolibar - UV zwem / sport legging kort dames - zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV zwem / sport legging kort dames - donkerblauw
Direct leverbaar Coolibar - UV Zwemlegging Capri voor dames - Deep Water - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt korte mouwen heren - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV-beschermend zwemshirt korte mouwen heren - Mercury grijs
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt korte mouwen heren - Donkerblauw
Direct leverbaar Coolibar - UV Zwemshirt voor heren - Tulum Rash Guard - Surf Blauw
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt korte mouwen heren - Wit
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt lange mouwen heren - Donkerblauw
Direct leverbaar Coolibar - UV Zwemshirt voor heren - Longsleeve - Tulum Rash - Surf Blauw
Direct leverbaar Coolibar - UV-stretch zwembroek voor heren - donkerblauw - Voorzijde
Direct leverbaar Coolibar - UV-stretch zwembroek voor heren - zwart - Voorzijde
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt korte mouwen heren - grijs
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt korte mouwen heren - wit
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt korte mouwen heren - blauw
Direct leverbaar Coolibar - UV zwemshirt korte mouwen heren - donkerblauw
Filteren
Sorteren op:

Over het UPF50+ merk Coolibar

Coolibar is een bekend Amerikaans merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, modieuze UV-beschermende kleding die een uitstekende bescherming biedt tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als leider in de zonbeschermingsindustrie. Het hoofdkantoor van Coolibar is gevestigd in Minneapolis, Minnesota, en het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van distributeurs en verkooppunten over de hele wereld. Het merk richt zich voornamelijk op outdoorliefhebbers, sporters en mensen die regelmatig buiten werken of recreëren. Een van de belangrijkste kenmerken van Coolibar is de unieke, gepatenteerde SUNTECT-stof die het bedrijf gebruikt in zijn kleding. Deze stof is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën en biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-straling van de zon. De stof is lichtgewicht, ademend en vochtafvoerend, waardoor het zeer comfortabel is om te dragen, zelfs in warme en vochtige omstandigheden. Coolibar biedt een breed scala aan kleding en accessoires, waaronder hoeden, petten, shirts, broeken, jurken en uiteraard zwemkleding. Het merk heeft een stijlvol en modern ontwerp en biedt een ruime keuze aan kleuren en patronen, waardoor het gemakkelijk is om UV-beschermende kleding te vinden die past bij elke smaak en stijl. Naast het bieden van hoogwaardige zonbescherming, is Coolibar ook sterk gericht op duurzaamheid en milieubewustzijn. Het bedrijf gebruikt alleen materialen die zijn geproduceerd met respect voor het milieu en zet zich in voor het verminderen van de invloed van zijn productieprocessen op het milieu. Al met al is Coolibar een toonaangevend merk op het gebied van zonbeschermingskleding dat hoogwaardige producten biedt die niet alleen beschermen tegen schadelijke uv-straling, maar ook stijlvol en comfortabel zijn om te dragen. Als je op zoek bent naar kleding die je beschermt tegen de zon en er tegelijkertijd goed uitziet, dan is Coolibar zeker een merk om in overweging te nemen.

Coolibar UPF50+ kleding en zwemkleding

Het dragen van Coolibar UPF50+ uv-kleding biedt verschillende voordelen. Allereerst beschermt de kleding tegen schadelijke UV-straling, wat bijdraagt aan het voorkomen van huidkanker en andere huidaandoeningen. Daarnaast is de kleding ontworpen om koel en comfortabel te zijn, zelfs in warme omstandigheden, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen of watersporten. Bovendien is Coolibar kleding duurzaam en gaat het ook lang mee, wat betekent dat het een verstandige investering kan zijn voor mensen die veel tijd buiten doorbrengen en hun huid willen beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Coolibar biedt ook een ruime selectie aan uv-beschermende zwemkleding, zoals zwemshirts en zwemjurken. Deze kledingstukken zijn gemaakt van lichtgewicht en sneldrogende stoffen die optimaal beschermen tegen UV-straling, zodat je veilig en comfortabel in het water kunt spelen en zwemmen. De zwemkleding van Coolibar biedt ook extra functies zoals platte naden en ritsen met trekkoorden voor extra en comfort. Met Coolibar zwemkleding kunt u genieten van uw tijd in de zon en het water zonder zorgen te maken over schadelijke UV-straling die uw huid kan beschadigen.

Coolibar uv-beschermende hoeden en petten

Coolibar biedt naast UPF50+ kleding en zwemkleding ook een breed scala aan UPF50+ UV-beschermende hoeden en petten. Deze uv-hoeden en -petten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel ademend als lichtgewicht zijn, wat ze zeer comfortabel maakt om te dragen tijdens activiteiten in de buitenlucht. Sommige van de handigheidjes die je terug kunt vinden in Coolibar UPF50+ hoeden en petten zijn onder andere verstelbare koorden of banden, ventilatieopeningen, en brede randen om extra schaduw te bieden voor het gezicht en de nek. Ze hebben ook een verscheidenheid aan stijlen, waaronder zonnekleppen, fedora's en safari-hoeden. Het dragen van UPF50+ hoeden en petten van Coolibar is een geweldige manier om je hoofd en je gezicht te beschermen tegen schadelijke UV-straling terwijl je buiten geniet van activiteiten zoals wandelen, hardlopen of gewoon relaxen op het strand.

Coolibar uv-kleding bij UV-Fashions

De UV-kleding van Coolibar heeft zijn naam te danken aan een eucalyptusboom die gevonden is in Australië. Net zoals de boom biedt het merk Coolibar verkoeling en bescherming tegen de zon. Coolibar legt alle focus op het maken van UV-kleding, hierin zijn ze echte specialisten. Zo maken ze gebruik van de ZnO SUNTECT® techniek. Om de kwaliteit te waarborgen testen altijd de stof voor de kleding, zo verzekeren ze de beste kwaliteit UV-bescherming van UPF 50+. De stof wordt gebruikt bij het maken voor zwemkleding als vrijetijdskleding en voelt erg zacht aan is, heeft een licht gewicht en is sneldrogend. UV-kleding van het merk Coolibar is een geweldige manier om je kinderen en jezelf te beschermen tegen schadelijke UV-stralen tijdens het buitenspelen, op het strand, in het water of op vakantie. De kleding van Coolibar is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde stoffen die zijn getest en gecertificeerd met een UPF-waarde van 50+. Dit betekent dat ze meer dan 98% van de UV-stralen blokkeren en daarmee een uitstekende bescherming bieden tegen verbranding en langetermijnhuidbeschadiging. Coolibar biedt een ruime keuze aan UV-kleding voor kinderen, van zwemkleding en T-shirts tot zonnehoeden en zwemleggings. Voor volwassenen zijn er ook talloze opties, zoals zwemshirts, lange mouwen, broeken en zelfs jurken en rokken met UV-bescherming. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige UV-kleding voor je kinderen of jezelf, dan is Coolibar een geweldige keuze. Ze bieden niet alleen superieure bescherming tegen UV-stralen, maar ook stijlvolle en comfortabele kleding voor elke gelegenheid.

Van welke onderscheidende technologieën maakt Coolibar gebruik?

Coolibar maakt gebruik van verschillende technologieën bij hun kledingproductie om maximale UV-bescherming en comfort te bieden. Enkele van deze technologieën zijn:

  • ZnO SUNTECT®: Dit is een unieke, gepatenteerde technologie van Coolibar waarbij zinkoxide (ZnO) in de vezels van het materiaal wordt geweven. ZnO SUNTECT® biedt maximale bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling en blokkeert meer dan 98% van de schadelijke straling van de zon.
  • COOLTECT®: Dit is een technologie die is ontworpen om kleding koel te houden tijdens het dragen in warme omstandigheden. COOLTECT® bevat speciale vezels die warmte afvoeren en vocht afvoeren, waardoor de drager koel en droog blijft.
  • AQUA SUNTECT®: Dit is een technologie die is ontworpen voor kleding die wordt gedragen in natte omstandigheden, zoals zwemkleding. AQUA SUNTECT® is lichtgewicht, sneldrogend en biedt nog steeds maximale UV-bescherming.
  • PURETECT™: Dit is een technologie die is ontworpen om kleding te beschermen tegen geuren en bacteriën. PURETECT™ bevat natuurlijke antimicrobiële eigenschappen die helpen om de kleding fris te houden en geurtjes te voorkomen.

Door gebruik te maken van deze technologieën biedt Coolibar kleding van hoge kwaliteit die maximale bescherming tegen UV-straling biedt, terwijl het comfort en prestaties van de drager worden verbeterd.

Wasvoorschriften Coolibar UPF50+ uv-kleding

De wasvoorschriften voor UPF50+ uv-beschermende kleding van Coolibar kunnen variëren afhankelijk van het specifieke kledingstuk. Over het algemeen wordt aangeraden om de kleding met de hand te wassen of in de machine op een zachte cyclus met koud of lauw water te wassen. Hieronder zijn enkele algemene wasvoorschriften van Coolibar:

    1. Spoel de kledingstukken grondig uit om alle chloor- of zoutwater, zweet of zonnebrandcrème te verwijderen.
    2. Was de kleding binnenstebuiten om de stof en de kleur te beschermen.
    3. Gebruik een mild wasmiddel en vermijd wasverzachters of bleekmiddelen, omdat deze ingrediënten de stof kunnen beschadigen en de UPF-bescherming kunnen verminderen.
    4. Laat de kleding na het wassen niet in de machine achter om te weken.
    5. Droog de kleding plat of hangend in de schaduw en vermijd drogers, omdat de hitte de stof kan beschadigen en de UPF-bescherming kan verminderen.
    6. Strijk de kleding niet, omdat de hitte de stof kan beschadigen en de UPF-bescherming kan verminderen.

Raadpleeg het waslabel van het specifieke kledingstuk voor meer gedetailleerde wasinstructies.

Coolibar online bestellen bij UV-Fashions

Coolibar is veel en goed te vinden in de webshop van UV-Fashions. Er zijn meerdere redenen waarom het online bestellen van Coolibar UPF50+ uv-kleding bij UV-Fashions een goede keuze is. Ten eerste biedt UV-Fashions een ruime collectie van Coolibar kleding voor zowel dames als heren, inclusief zwemkleding, zonnehoeden, shirts, broeken, en zelfs jurken en rokken. Bovendien is Coolibar een toonaangevend merk op het gebied van UV-bescherming en biedt het een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-straling, gecertificeerd met een UPF50+ waarde. Daarnaast zorgt UV-Fashions voor een gemakkelijke en snelle online bestelervaring. Tot slot, door het bestellen van Coolibar UPF50+ uv-kleding bij UV-Fashions, profiteer je van de expertise van een gespecialiseerde webshop die zich volledig richt op uv-beschermende kleding en accessoires. UV-Fashions heeft Coolibar naar Nederland gehaald zodat je ook de gemakken kunt ervaren van UV-werende kleding.

Over het merk...

Coolibar is een toonaangevend Amerikaans merk voor stijlvolle en functionele UPF50+ UV-beschermende kleding, accessoires en hoeden voor dames, heren en kinderen. De uitgebreide UPF50+ kledingcollectie omvat zowel UPF50+ zwemkleding als vrijetijdskleding. Coolibar maakt gebruik van een eigen stof die zeer effectief is in het blokkeren van schadelijke UV-straling van de zon.

Coolibar is een toonaangevend Amerikaans merk voor stijlvolle en functionele UPF50+ UV-beschermende kleding, accessoires en hoeden voor dames, heren en kinderen. De uitgebreide UPF50+ kledingcollectie omvat zowel UPF50+ zwemkleding als vrijetijdskleding. Coolibar maakt gebruik van een eigen stof die zeer effectief is in het blokkeren van schadelijke UV-straling van de zon.