UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

Over UV-Fashions

Welkom op de website van UV-Fashions; dé webshop op het gebied van modieuze UV-kleding en UV-accessoires in Europa. Met ons aanbod willen we veilig zonnen voor iedereen mogelijk maken. Wij importeren A-kwaliteit merken vanuit Australië, Nieuw Zeeland, Amerika, Frankrijk en Duitsland, België en Zweden.

Onder andere de volgende merken zijn bij UV-Fashions verkrijgbaar: , Snapper RockCabana lifeCoolibarPlayshoesLässigO’neillProlimitBeach & BanditsBabiatorsReal Kids Shades, Shadez en Rigon Headwear

Onze collectie bestaat uit UV-rompertjes, zwempakjes, bikini’s, boardshorts, shirts, zwembroekjes, petjes, hoeden, strandtentjes, strandschoentjes, zonnebrilletjes en zonnebrandcrèmes.

UV-kleding en UV-zwemkleding zijn een must

Verstandig spelen of genieten in de zon is een belangrijk onderwerp. Alleen smeren met een zonnebrandcrème blijkt steeds vaker niet voldoende te beschermen. Daarom is UV-kleding een must. Het is ons doel om een zo compleet en verrassend mogelijk aanbod van UV-kleding samen te stellen. We speuren internationale beurzen af, op zoek naar de mooiste en meest trendy merken op het gebied van UV-kleding. Kwaliteit, functionaliteit en ook de looks van UV kleding, bepalen of wij merken opnemen in ons assortiment.

Voorkom huidkanker

Verbranding door zon op jonge leeftijd, geeft meer kans op het krijgen van huidkanker op latere leeftijd. Deze schokkende feiten dringen steeds meer tot ons door, maar toch wordt er nog weinig UV-kleding aangeboden in Europa. In landen als Australië en Engeland is UV-kleding veel meer ingeburgerd, en behoort het tot de standaardgarderobe van kinderen en volwassenen. Ga verstandig om met de zon op elke leeftijd en draag UV-kleding om huidkanker te voorkomen.

UV-Fashions: opgericht met een missie

UV-Fashions is een initiatief van Jan Willem van der Sterre. Enkele jaren geleden overleed zijn vader aan de gevolgen van huidkanker. Kort daarna beviel zijn zusje van haar eerste kindje. Met de wetenschap dat ze haar kindje goed moest beschermen tegen de zon, ging zijn zusje samen met haar man op zoek naar de beste bescherming en kwam zo terecht bij de pakjes van het Australische Stingray. Toen bleek dat de UV-kleding nergens in Nederland verkrijgbaar was, nam Jan Willem contact op met de fabrikant in Australië om te zien of er mogelijkheden waren om dit merk ook in Europa aan te bieden. Vanaf dat moment besloot Jan Willem zich in te zetten voor het verspreiden van bewustwording en bescherming op UV-gebied en dat doet hij inmiddels samen met het UV-Fashions team in heel Europa.

Importeur en groothandel

UV-Fashions is tevens de grootste importeur en groothandel op het gebied van UV-kleding in Europa. Voor meer informatie over deze kant van het bedrijf, neem je contact met ons op via service@uv-fashions.com.

Terug naar boven