Zonnehoedjes voor baby's

Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar Snapper Rock - UV zonnehoed voor baby's - Wit/Rood - Navyblauw
Direct leverbaar Rigon - UV-zonnehoedje voor baby's - Bella - Roze strepen
Direct leverbaar Snapper Rock - UV zonnehoed voor baby's en kinderen - Blauw
Direct leverbaar Snapper Rock - UV zonnehoed voor baby's en kinderen - Donkerblauw
Direct leverbaar Snapper Rock - UV zonnehoed voor baby's en kinderen - Roze
Direct leverbaar Snapper Rock - UV zonnehoed voor baby's en kinderen - Wit
Direct leverbaar Playshoes - UV zonnehoedje voor kinderen - Bloem
Direct leverbaar Playshoes - UV-hoed voor jongens en meisjes - maritiem - blauw & wit
Direct leverbaar Snapper Rock - UV Bucket hoed voor kids - Tweezijdig - Wit/Donkerblauw
Direct leverbaar Coolibar - UV-bucket hat voor baby's - Aloha roze
Direct leverbaar Coolibar - UV-bucket hat voor baby's - Navy blauw
Filteren
Sorteren op:

Ben je op zoek naar een baby zonnehoed met UV-werende werking? Bij UV-Fashions heb je keuze tussen de schattigste UV-zonnehoedjes voor baby's in de meest uiteenlopende vormen en maten. Als grootste aanbieder van UV-werende artikelen binnen Europa hebben wij voor ieder baby'tje wat moois.

Kies een baby UV-zonnehoed van jouw favoriete merk

Onze collectie van baby UV-hoeden bevat enkel merken die met de grootste zorg geselecteerd zijn. Naast dat ze er mooi uitzien, dienen alle zonnehoedjes ook nog comfortabel, duurzaam en optimaal UV-werend te zijn. Daarom bevat ons assortiment enkel merken die hun hoedjes vervaardigen van sneldrogend en luchtig materiaal dat gewassen kan worden. Zeker dat laatste is handig als je een baby'tje hebt en hij/zij vies wordt. Ook is het fijn als je baby niet te lang met een nat hoedje hoeft rond te lopen en het hoedje prettig draagt. De hoedjes zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke design. Alle hoeden hebben een UV-werende factor van maar liefst 50+, waardoor jouw kleine altijd optimaal beschermd blijft tegen de zon. Het is namelijk erg belangrijk om ook het hoofdje van jouw kindje goed te beschermen tegen de zon. De stof blokkeert 98% van de UV-straling. Je vindt bij ons onder meer hoeden van de merken Snapper Rock, Coolibar en Playshoes, die enkel verantwoorde kledingstukken en zonne-accessoires op de markt brengen.

Baby zonnehoed bestellen bij UV-Fashions

Bij UV-Fashions zorgen we er voor dat je jouw baby UV-zonnehoed onder aantrekkelijke voorwaarden kunt bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld de gelegenheid om pas na ontvangst jouw bestelling te betalen. De levertijd van jouw bestelling is bovendien altijd kort. Ook wanneer je niet tevreden bent komen we je graag tegemoet. Je kunt bij ons ruilen. Ruilen en retourneren is natuurlijk ook mogelijk. Heb je nog aanvullende vragen over onze levervoorwaarden of een product uit onze collectie dan helpt onze klantenservice je graag verder. Neem in dit geval vooral contact met ons op per email, chat of telefoon (+31 (0) 10 22 64 80 1). Ben je inmiddels benieuwd naar onze uitgebreide collectie baby UV-zonnehoeden? Bekijk dan nu de overzichtspagina en bestel jouw favoriete item eenvoudig online!

UV-zonnehoed

Zonnehoeden komen goed van pas komen wanneer de zon flink schijnt. De schaduw en ventilatie zorgt ervoor dat je hoofd niet snel overhit raakt, wat duizeligheid en zweten voorkomt. Daarnaast beschermen zonnehoeden ook tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling, waaronder een pijnlijke en verbrande huid. Andere gevolgen zijn veroudering van de huid, vermindering van de weerstand en op de lange termijn zelfs een verhoogde kans op huidkanker. Met een mooie uv-zonnehoed van UV Fashions ben je al deze nare gevolgen van teveel uv-stralen voor! Je blokkeert er het zonlicht en dus de straling mee. Zo blijft je hoofdhuid, gezicht en nek goed beschermt dankzij zonnehoeden.

Zonnehoeden in elke stijl

Dat zonnehoeden praktisch zijn, wil nog niet zeggen dat ze er niet leuk uit kunnen zien! Of je nu voor de klassieke zonnehoed van stro gaat of een vrolijk gekleurd zonnehoedje zoekt, wij hebben meer dan genoeg keuze. Onze collectie zonnehoeden is samengesteld met behulp van topmerken die zowel goede bescherming als onmiskenbaar modieuze ontwerpen bieden. Wij hebben dan ook zonnehoeden voor verschillende leeftijden en mensen, waaronder:

·     Zonnehoeden voor dames

·     Zonnehoeden voor heren

·     Zonnehoeden voor kinderen

Populaire stijlen voor zonnehoeden onder volwassenen zijn onder meer de Fedorahoed, cowboyhoed en safarihoed. Dames zijn vaak gecharmeerd van de stijlvolle flaphoed. Kinderen krijgen vaak een lieve buckethoed of booniehoed opgezet. In onze collectie zonnehoeden vind je al deze stijlen terug. Wij bieden ook verschillende kleuren: van neutrale grijs- en groentinten tot vrolijke en felle kleurtjes, UV-Fashions biedt een kleurrijke collectie!

Zonnehoeden bestellen

Of je nu zonnehoeden zoekt voor jezelf, je kind of misschien als cadeautje voor een vriend of vriendin, bij UV-Fashions zit je goed. Dankzij ons grote assortiment is de kans groot dat je vindt wat je zoekt. Bestellen is erg gemakkelijk. Zodra je een geschikt zonnehoedje gevonden hebt kun je deze via ons stapsgewijze afrekenproces veilig en snel betalen. Je bestelling wordt vervolgens zo snel mogelijk verzonden. Heb je vragen voor of na je aankoop? Onze klantenservice helpt je graag met vragen over zonnehoeden! Als je bij UV-Fashions voor 23.59 uur bestelt, dan ontvang je jouw bestelling al de volgende werkdag!