UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonnekleppen

1-16van37producten

Pagina
per pagina

1-16van37producten

Pagina
per pagina

De zonneklep

Een zonneklep beschermt het gezicht optimaal tegen zon en UV-schade. Door een zonneklep te dragen, valt je gezicht in de schaduw, waardoor niet alleen je gezicht beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar waardoor ook je ogen minder worden blootgesteld aan UV-straling. Dit kan namelijk behoorlijk schadelijk kan zijn voor je zicht. Een zonneklep alleen is niet genoeg, je moet je ook goed insmeren met een zonnebrandcrème met SPF30+, want ook in de schaduw kan de huid verbranden. Ook kun je een zonneklep goed combineren met andere UV-kleding.

Draag een zonneklep: voorkomen is beter dan genezen

Een zonneklep kan helpen je huid te beschermen tegen de sterke zon. Heb je in het verleden te maken gehad met een vorm van huidkanker? Dan weet je als geen ander dat het enorm belangrijk is om de huid optimaal te beschermen bij zonnig weer. Met een modieuze zonneklep lukt dit voor een groot gedeelte, want de meeste zonnekleppen die UV-Fashions in het assortiment heeft zijn gemaakt van UV-werende materialen die de schadelijke straling grotendeels blokkeren. Wijs ook je omgeving op het belang van het dragen van een beschermende zonneklep of visor, want misschien zijn die er nog niet zo alert op als dat jij dat bent.

Wanneer draag je een zonneklep?

Je kunt een zonneklep bij tal van gelegenheden dragen. Zo is het een ideaal accessoire voor heren of dames tijdens het golfen, maar ook tijdens het tuinieren, varen, tennissen of zwemmen. Zeker wanneer je niet wilt dat je haar plat zit na het dragen van een pet, biedt een zonneklep met open bovenkant uitkomst, want die voorkomt dat je haar geplet wordt aan de bovenkant. De meeste zonnekleppen zijn verstelbaar en vaak ook wasbaar, dus extra hygiënisch en veelzijdig.

Jouw zonneklep eenvoudig online bestellen

In de webshop van UV-Fashions vind je zonnekleppen voor heren en zonnekleppen voor dames van merken zoals Dorfman Pacific, Scala en Tropical Trends. Stuk voor stuk mooi om te zien en comfortabel om te dragen. Wanneer je vandaag een zonneklep of visor bestelt voor 23.59, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag in huis. 

Terug naar boven