UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zonneklep voor dames

1-16van29producten

Pagina
per pagina

1-16van29producten

Pagina
per pagina

Zonneklep voor dames

Houd je van de natuur en activiteiten in de buitenlucht? Dan mag een zonneklep voor dames niet ontbreken in jouw outdoor garderobe. Of het nu is om te dragen tijdens het tuinieren, sporten of varen; een zonneklep of visor beschermt de gevoelige huid van het gezicht optimaal.

Bescherm je gezicht tegen zon en Uv-schade met een zonneklep

Wanneer je graag actief bezig bent tijdens de zonnige seizoenen, heeft je huid het zwaar te verduren. Smeer jezelf daarom goed in en draag een zonneklep voor dames die het gezicht in de schaduw houdt. Dit is een hoed die open is aan de bovenkant en die aan de achterkant verstelbaar is. Handig op maat te maken dus en door de open bovenkant voorkom je dat je haar plat gaat zitten na het dragen, zoals met een dichte hoed of pet het geval is. Er zijn ook zonnekleppen of visors die wel dicht zijn aan de bovenzijde, wat weer uitkomst biedt wanneer je haar dunner wordt en je wilt dat je hoofdhuid ook goed beschermd is tegen zonneschade en Uv-straling.

Een modieuze zonneklep voor dames

Uv-fashions.nl biedt een breed assortiment aan zonnekleppen voor dames van merken zoals Scala of Tropical Trends. Stuk voor stuk prachtige exemplaren die gezien mogen worden op de golfbaan of bij het zwembad. Bijvoorbeeld van canvas met UPF50+ die 98% van de schadelijke zon en Uv-straling tegenhoudt of een gevlochten visor die je outfit complementeert. Wanneer je vandaag nog een mooie zonneklep bestelt voor 17.30, heb je hem de volgende werkdag in huis! Misschien ook leuk om een vriendin of familielid te verrassen met zo’n mooie zonneklep. Een ideaal accessoire om je gezicht dit seizoen optimaal mee te beschermen.

 
Terug naar boven