UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonnepetten

1-16van117producten

Pagina
per pagina

1-16van117producten

Pagina
per pagina

UV-werende zonnepetten

UV-werende zonnepetten zijn de optimale accessoires om jouw hoofd en gedeelte van je gezicht te beschermen tegen UV-straling. De zonnepet zorgt natuurlijk voor bescherming op je hoofd, maar dankzij de klep krijgt ook je voorhoofd en gezicht flinke bescherming. We hebben zelfs modellen, waarbij de hals en het hele gezicht ook afgedekt wordt. Zo weet je zeker dat de UV-straling tot maar liefst 98% wordt geblokkeerd. Scheelt niet alleen heel erg veel tijd met insmeren, het biedt ook een veel betere bescherming. Kijk dus eens rond het UV-Fashions assortiment UV-werende zonnepetten en bestel jouw favoriet.

 

Zonnepetjes online kopen      

Zonnepetjes online kopen doe je bij UV-Fashions. Makkelijk en snel, omdat we onze winkelervaring en shop proces continue verbeteren, om jou het beste te kunnen bieden. Net als in een fysieke winkel wil je toch ook online op je gemak en vertrouwd shoppen? Wij doen er alles aan om jou deze ervaring te bieden, zodat je niet alleen voor de mooiste en beste UV-werende kleding bij ons moet zijn, maar ook omdat het heerlijk winkelen is. Voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Of je neefjes en nichtjes. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons assortiment hoeden en petten voor baby’s of het assortiment zonnepetten voor kinderen. Ook de allerkleinsten wil je toch goed beschermen tegen de effecten van zonnestraling? Daarom wil je ook voor hen deze zonnepetjes online kopen bij UV-Fashions.

 

Merken zonnepetten  

We hebben bij UV-Fashions de mooiste merken zonnepetten, zodat je hoe dan ook jouw favoriet bij ons zult vinden. Want het gaat niet alleen om de beste UV-bescherming, het gaat ook om mooie, stijlvolle kleding. En met merken als Coolibar, Buff, Snapper Rock, Scala en nog veel meer moet dat helemaal goedkomen. Aan de linkerkant van de pagina zie je alle merken op een rijtje en met een simpele klik op een bepaald merk zie je alles van dat merk op je beeldscherm verschijnen. Dat scheelt weer een hoop tijd met scrollen en zoeken, zodat je nog sneller een keuze kunt maken uit al onze UV-werende zonnepetten.

Back to top