UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-werende dames pet

1-16van89producten

Pagina
per pagina

1-16van89producten

Pagina
per pagina

Petten voor dames

Petten voor dames met een hoge UV-beschermingsfactor van 50+ vind je natuurlijk bij UV-Fashions. Een mooie pet is altijd erg leuk. Een stijlvolle pet die beschermt tegen UV-straling is nog leuker.Het hoofd is een plek die vaak wordt vergeten of achtergesteld is als het gaat om bescherming tegen de zon, terwijl het een van de meest kwetsbare plekken is en juist de volle aandacht nodig heeft. Gelukkig vind je bij UV-Fashions de mooiste en best beschermende petten voor dames.

 

Petjes voor dames    

De UV-Fashions petjes voor dames zijn niet alleen een leuk accessoire, ze beschermen je hoofd en een deel van je gezicht tegen de felle stralen van de zon. We hebben verschillende petten, zodat je altijd een stijl vindt die bij jou past. Kies een leuke kleur, bedenk of je wel of geen nekflap wilt hebben en ga voor jouw favoriete merk. Met merken als Coolibar, Buff en Scala hebben we bij UV-Fashions de mooiste UV-werende petten voor dames.

 

Pet en zonneklep dames      

Bescherm je gezicht met een pet en zonneklep, dames. De zon is fel, ook al zie je hem niet altijd en denk je dat het soms niet nodig is om je gezicht te beschermen tegen UV-straling. Helaas is niets minder waar, want de kracht van de zon is er altijd. Is een pet niet helemaal jouw stijl? Dan hebben we bij UV-Fashions ook de mooiste zonnehoeden en zwemmutsen in ons assortiment, zodat je jouw eigen stijl optimaal kan combineren met een goede bescherming van je hoofd. Een hoed past in sommige gevallen natuurlijk weer net wat beter bij een outfit dan een muts. Neem gerust een kijkje in andere delen van de UV-fashions-shop als je benieuwd bent welke UV-werende kleding we naast petten voor dames nog meer hebben.

 
Terug naar boven