UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Flap petje

1-16van69producten

Pagina
per pagina

1-16van69producten

Pagina
per pagina

Pet met flap in de nek

Een UV-werende pet met flap in de nek zorgt voor nog meer UV-bescherming waar een normale pet ophoudt. De zogeheten flappet biedt ook je nek de optimale bescherming tegen UV-straling, omdat ook je nek volledig wordt bedekt. En dat is voor kinderen ontzettend handig, omdat het tere nekje erg kwetsbaar is, maar ook voor volwassenen kan een pet met flap in de nek precies de uitkomst zijn om verbranding en teveel UV-straling tegen te gaan. Voor kinderen hebben we de petjes in vele soorten en maten met de leukste printjes, designs en kleurtjes. En voor volwassenen zijn de kleuren vooral de basic tinten, maar is er veel variatie in het design van de pet. Van petten tot hoeden en van nekbescherming tot een volledige gezichtsbedekking, bij UV-Fashions hebben we voor jou de ideale UV-werende pet met flap in de nek.

 

UV-werende flappet

Een UV-werende flappet zorgt voor verkoeling, bescherming en biedt in sommige gevallen zelfs een uniek stijlaspect. Dat laatste ligt uiteraard aan de manier van combineren met de rest van de outfit en jouw wensen om het dit aspect mee te geven, maar het is altijd goed om te weten dat de mogelijkheden er zijn. Daarnaast is een flappet ook gewoon erg functioneel en zorgt het voor UV-bescherming op het hoofd, de nek en soms zelfs het gehele gezicht. We hebben namelijk UV-werende petten met flap die ook het gezicht bedekken. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, bij UV-Fashions vind je de UV-werende flappet die jij zoekt.

 

Flappetten online kopen

Als je flappetten online wilt kopen, ben je bij UV-Fashions aan het juiste adres. En naast ons uitgebreide assortiment flappetten, onze snelle bezorging en hoogstaande service, bieden we je nog veel meer. Zoals bijvoorbeeld fedora zonnehoeden voor heren of specifieke sportpetten voor heren. Ons assortiment is ruim, uitgebreid en voor iedereen. Mannen, vrouwen, jongens én meisjes. Het is namelijk onze missie om uiteindelijk heel de wereld de perfecte bescherming te bieden tegen UV-straling. En dus is de mogelijkheid om flappetten online te kopen er een die we jou moeten en willen bieden.        

Back to top