Zwempet heren

Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar -20% Coolibar - UV-sportpet voor volwassenen - Hayden CR - Wit
Direct leverbaar Hatland - Capkeeper om hoed of pet aan jas of shirt te bevestigen -Zwart/Wit
Direct leverbaar -20% Billabong - Surf bucket hoed voor volwassenen - Zwart
Filteren
Sorteren op:

Zwempetten heren

Met een zwempet voor heren kun je beschermd het water in en je geen zorgen te maken over een verbrand hoofd. Want juist doordat je in en rondom het water bent is de UV-straling alleen maar sterker. Dit wordt weerkaatst door het water, waardoor de kans op verbranding vele malen hoger ligt. Daar valt bijna niet tegen te smeren, dus kun je veel beter gaan voor een van deze heren zwempetten, die je bij UV-Fashions makkelijk, snel en 100% veilig kunt bestellen.

Zwempet heren UV-beschermend    

Een heren zwempet die UV-beschermend is, is eigenlijk de enige soort zwempet die zou moeten bestaan. Want wat heb je er anders aan? Je zet een zwempet op, zodat je geen zorgen meer hoeft te maken over een overschot aan UV-straling op je hoofd. Natuurlijk moet je de rest van je lichaam niet vergeten, want ook onder water ontvang je UV-straling. Zorg er dus voor dat je goed ingesmeerd bent of trek een UV-werend zwemkleding aan. Want ook dat hebben we bij UV-Fashions. Alles wat jij nodig hebt om jezelf, en anderen, goed te beschermen tegen UV-straling, vind je hier. En dan kan een heren zwempet die UV-beschermend niet ontbreken.

UV-werende zwempetten heren kopen?       

Benieuwd waar je UV-werende heren zwempetten kunt kopen? Bij UV-Fashions natuurlijk. En vandaag besteld, is vaak morgen in huis. Gegarandeerd als je op werkdagen voor 17.30 uur je bestelling plaatst. Dan kunnen we, samen met onze bezorgpartner DPD, de volgende dag alweer voor je deur staan, zodat je nooit lang hoeft te wachten op jouw nieuwe UV-werende items. Liever geen zwempet, maar wel op zoek naar een UV-werend hoofddeksel? Wat vind je dan van bijvoorbeeld een fedora hoed? Neem gerust een kijkje en je bent altijd van harte welkom. Online en offline. Niet alleen om UV-werende heren zwempetten te kopen, maar ook voor al het andere moois dat we te bieden hebben.