UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zwemmuts baby

3Producten

per pagina

3Producten

per pagina

UV-werende zwemmuts baby           

Met een UV-werende baby UV-zwemmuts bescherm je het hoofdje van jouw kind zo goed als maar kan. Sterker nog, een betere bescherming bestaat er niet. Het enige wat beter is, is het huis nooit meer verlaten, maar dat lijkt ons niet echt een optie. Want de zon heeft zo ontzettend veel moois te bieden. Samen met verschillende plekken in de natuur, waardoor een zwemmuts heel erg geschikt is. Het blokkeert de UV-straling tot maar liefst 98%, dus er komt praktisch geen straling meer op het bolletje van je kleine. En dat is in en rondom het water nog extra goed om op te letten. Vind je een UV-zwemmuts voor een baby een heel goed idee, maar heb je zelf wat oudere kinderen? We hebben ook zwemmutsen voor meisjes en zwemmutsen voor jongens.

 

UV-beschermende badmuts baby    

Een UV-beschermende badmuts voor jouw baby vind je bij UV-Fashions. Kijk gerust eens rond, want we hebben een uitgebreid assortiment. Prints met haaien en krokodillen tot de wat rustigere designs met blauw-wit gestreepte designs, we hebben het allemaal. Met bij ieder model uiteraard de kwaliteit die je van ons en onze merken gewend bent en ook zeker mag verwachten. We werken er hard voor en doen er alles aan om jou het beste te bieden. En in ruil voor jouw vertrouwen vinden we het niet meer dan logisch dat je er keer op keer van uitgaat dat we het beste voor je hebben. En dat is bij een baby UV-zwemmuts niet anders.

 

UV-zwemmutsen baby's kopen        

Wil jij UV-zwemmutsen voor baby’s kopen? Of voor één baby, dat kan natuurlijk ook. Bestel ze dan bij UV-Fashions. Je kunt bij ons betalen via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal en creditcard. Kortom, alle bekende én gecertificeerde instanties, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. En bestel je vandaag, dan is de kans groot dat je morgen al jouw bestelling in huis hebt. Dus maak snel een keuze uit welke UV-zwemmutsen voor baby’s jij wilt kopen en geniet van de zon en het water, samen met je kleine held(in).

 
Terug naar boven