UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Badmuts heren

1Product

per pagina

1Product

per pagina

Badmuts heren kopen

Met een badmuts voor heren, die je bij UV-Fashions kunt kopen houd je niet niet alleen je haren droog, maar ook je hoofdhuid veilig. Veilig van teveel zonnestralen, omdat de badmutsen die je in ons assortiment vindt, UV-werend zijn, waardoor het 98% van de UV-straling blokkeert. En misschien denk je dat je weinig of geen UV-straling ontvangt als je in het water bent, maar niets is minder waar. UV-straling gaat overal doorheen, zelfs door glas, dus is het geen overbodige luxe om ook in het water UV-werende items te dragen. Voorkomen is immers beter dan genezen, nietwaar? Als je dan toch een heren badmuts gaat kopen, dan kun je beter een badmuts met UV-bescherming kopen, nietwaar?

 

Zwemmuts heren

Met een heren zwemmuts lig je als een vis in het water. Zeker als je wat langer haar hebt kun je veel weerstand ervaren van je haar. Bij wedstrijdzwemmen wil je daar helemaal geen last van hebben, want je wilt het jezelf zo makkelijk mogelijk maken. Dus is een badmuts geen overbodige luxe. Afgezien van het wedstrijdelement geeft het de perfecte bescherming aan je hoofd. Wat een ontzettend kwetsbaar lichaamsdeel is. De huid is erg dun en staat eigenlijk altijd bloot aan UV-straling. Ook als je veel en dik haar hebt. De UV-straling gaat er gewoon doorheen. Er is dus eigenlijk geen enkele reden om niet een heren zwemmuts te bestellen, natuurlijk bij UV-Fashions.

 

Badmuts waterdicht

Als je badmuts waterdicht is heb je niet alleen het voordeel van minder weerstand. Een muts houdt het zo goed als droog, wat ook weer heel goed is voor de kwaliteit van je haar. Zowel bij het zwemmen in chloor, in de zee of in zoet water, je haar is vatbaar voor alle omstandigheden. En natuurlijk kan het wel tegen een stootje, maar teveel is nooit goed, toch? Benieuwd waar we je nog meer voor kunnen beschermen? Neem eens een kijkje bij onze heren accessoires. En heb je vragen over je bestelling, onze shop of een bepaald product? Onze customer service staat altijd voor je klaar. Ook als je badmuts niet waterdicht is.

 
Back to top