UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

ics

  

Welkom bij UV-Fashions

UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder van UV-kleding. Met UV-kleding kan iedereen, jong en oud, zich beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar vrijetijdskleding, badkleding, zonnehoeden of waterschoenen. In ons assortiment vind je UV-kleding van A-merken voor alle gelegenheden.

Waarom UV-kleding?

UV-kleding beschermt de huid tegen schadelijke zonnestraling. De stoffen van UV-kleding van UV-Fashions zijn zo geweven, dat het de schadelijke straling voor maar liefst 98% blokkeert. En toch voelt en draagt de kleding heerlijk licht en luchtig. De kleding is dus niet met chemicaliën bewerkt om UV-werend te zijn. Alle UV-kleding heeft een beschermingsfactor 50+ en beschermt tegen zowel UVA als UVB-straling. Ook in het water ben je met UV-(zwem)kleding goed beschermd tegen UV-straling. Het water heeft geen impact op de werking van de UV-beschermende werking van de stof.

Over UV-Fashions

Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor oprichter en eigenaar Jan Willem van der Sterre de aanleiding om UV-beschermende kleding te gaan importeren. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires voor volwassen én kinderen. Het assortiment bestaat uit premium merken uit Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika. 

Actievoorwaarden

Card-houders ontvangen tussen 5 juni 2017 en 31 augustus 2017 25% korting op het gehele assortiment bij betaling met een creditcard uitgegeven door ICS. Gebruik kortingscode UVF-ICS bij de betaling en ontvang bovendien een gratis strandbal. De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen. 

Ben je inmiddels benieuwd geworden naar onze uitgebreide collectie met UV-kleding? Ga dan direct naar onze shop!

baby   meisjes   jongens   dames   heren

Terug naar boven