Ipanema

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ipanema slippers

Wil jij mooie slippers van Ipanema kopen? Dan ben je bij UV-Fashions aan het juiste adres. Ipanema is een modieus Braziliaans slippermerk dat is vernoemd naar één van de meest exotische en bekendste stranden ter wereld. In de items van dit merk zijn leuke Braziliaanse details verwerkt zoals vlaggetjes van Brazilië op de bandjes bij sommige van de slippers. De slippers zijn verkrijgbaar in trendy kleuren voor heren, dames en kinderen. Ze zijn stylish genoeg voor zowel het strand als de stad. Bekijk ons ruime aanbod!

Ipanema Flexpand slippers

De slippers zijn in meer dan honderd landen verkrijgbaar. Alle items zijn uit de collectie van Ipanema zijn gemaakt van honderd procent recyclebaar Flexpand. Dit materiaal voelt prettig aan en loopt superzacht en comfortabel. Het merk is gericht op duurzame materialen en duurzame procedures. Zo maak je ook een maatschappelijk verantwoorde keuze. Dit merk volgt de laatste modetrends. Veel van de items hebben een goed, voorgevormd voetbed met een anatomische zool en zijn daarom ideaal voor op vakantie! Daar stap je lekker op rond!

Sandalen van Ipanema

Naast slippers hebben wij een ruim aanbod van mooie sandalen van Ipanema voor baby's, kinderen, heren en dames. Laat de golven over je tenen spoelen en maak mooie lange strandwandelingen met de sandalen of slippers van Ipanema aan je voeten!