UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zwembrillen

1Product

per pagina

1Product

per pagina

Duikbrillen voor kinderen

Het is heerlijk voor zowel kinderen als volwassenen om de onderwaterwereld te bekijken vanachter een goede, fijne zwembril. Is jouw kind een waterratje? Dan zijn de duikbrillen van UV-Fashions ideaal om het leven onderwater eens goed te verkennen. Mooie onderwaterplanten, kleurige vissen en grappige schelpjes op de bodem kunnen bekeken worden vanachter een goede, lekvrije duikbril. De duikbrillen voor kinderen zijn heerlijk voor in het zwembad en in de zee. Chloor en zout branden in de ogen van jouw kind en dit kan dit voorkomen worden met de duikbrillen van UV-Fashions. In ons assortiment hebben we duikbrillen van hoogwaardige merken als Babiators en Swimpy die heerlijk zijn om een fijne duik mee te nemen in het water als het mooi weer is.

Goed passende duikbrillen voor kinderen

UV-Fashions biedt goed passende zwembrillen voor kinderen die met een bandje verstelbaar zijn, zodat hij niet verschuift bij de zwemactiviteiten en er niet steeds een laagje water in de duikbril staat. De duikbrillen zijn op maat verstelbaar in allerlei trendy kleuren als blauw en roze en ze zijn in verschillende designs verkrijgbaar. UV-Fashions heeft ook UV-beschermende duikbrillen die de ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling en die gemaakt zijn van lichtgewicht materiaal. De coating van het glas van UV-duikbrillen van Babiators gaan bijvoorbeeld waas tegen. Zo heeft jouw kind een mooie onderwaterbeleving.

Andere accessoires naast duikbrillen voor kinderen

De zwembril is ideaal om te dragen in combinatie met waterschoenen, een zwemmuts en UV-werende kleding voor kinderen. Op de onbedekte stukken huid kan zonnebrandcrème voor kinderen worden gesmeerd om jouw kind optimaal te beschermen tegen de zon. Wij bieden daarnaast diverse UV-accessoires aan als UV-zonnebrillen, UV-badmutsen en UV-dekentjes voor bescherming tegen de zon. UV-Fashions biedt UV-bescherming voor de hele familie om een perfecte dag in de zon te beleven. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk ons ruime assortiment UV-producten.

Terug naar boven