UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Badjassen

1-16van24producten

Pagina
per pagina

1-16van24producten

Pagina
per pagina

Badjassen voor kinderen

Bij de uitrusting voor het zwembad hoort natuurlijk een stijlvolle, zachte badjas. Ook thuis is een fluffy badjas die je na een warme douche om je heen kan slaan natuurlijk overheerlijk. Relaxen in de badjassen die UV-Fashions aanbiedt, is natuurlijk een prettige ervaring. Ook in de ochtend bij het ontbijt kan jouw kindje heerlijk de trap afsloffen met een ochtendjas om zijn schouders. Wij bieden diverse badjassen aan in verschillende maten en in allerlei kleurtjes als rood en blauw, maar ook met streepjes, voetballen, bloemen en haaien. Ook hebben we verschillende merken waaronder het bekende merk Playshoes dat kwalitatief hoge producten maakt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Er is daarnaast veel aandacht voor detail in de producten van Playshoes.

Badjas na het zwemmen

Het is heerlijk voor je kleintje om een lekker warme badjas aan te trekken na het zwemmen. Zo kan hij zich fijn geborgen voelen tegen de wind en de kou en droogt de badjas zijn of haar natte huid en haren. En terwijl jouw kind de badjas weer uittrekt en een nieuwe duik neemt, eventueel met één van de vernieuwende drijfhulpmiddelen die UV-Fashions te koop aanbiedt, kan de badjas goed drogen in het zonnetje. Een badjas van Playshoes komt altijd van pas en is ook leuk om te geven als cadeau. Opa, oma, mama of papa maken de kleine vast blij met zo’n fijne, vrolijke badjas.

Een badjas bij UV-Fashions bestellen

In onze webshop voor UV-kleding en UV-accessoires bieden we optimale UV-bescherming aan voor kinderen. Bestel vandaag nog een fijne badjas voor jouw zoon of dochter in onze webwinkel en neem ook eens een kijkje bij onze handige UV-werende kleding voor meisjes, jongens en baby’s. Ook biedt UV-Fashions diverse zonwerende accessoires als UV-zonnebrillen voor kinderen die nauwelijks door kinderhanden kapot te krijgen zijn en mooie, stijlvolle UV-zonnepetten voor kinderen en slippers voor kinderen.

Back to top