UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Drijfpakje jongen

12Producten

per pagina

12Producten

per pagina

Drijfpakje jongen        

Geef jouw jongen een drijfpakje en geef hem UV-bescherming én meer vertrouwen en zekerheid in en op het water. Twee vliegen in één klap, want onhandige zwembandjes zijn op deze manier verleden tijd en het continue insmeren met zonnebrandcrème is hierdoor ook niet meer nodig. Een groot gedeelte van het lichaam krijgt dan direct de benodigde UV-bescherming, aangezien de meeste drijfpakjes UPF 50+ bescherming bieden. Dat betekent dat het 98% van de UV-straling blokkeert. Ter vergelijking, een normaal zwart T-shirt blokkeert maar 15% van de UV-straling. Dat is dus een flink verschil. En dat verschil heeft een zeer groot effect. Neem dus een kijkje in ons assortiment en bestel een mooi drijfpakje voor jouw jongen.

 

Drijfpakjes jongen      

De mooiste en beste drijfpakjes voor iedere jongen vind je natuurlijk bij UV-Fashions. Zoals je van ons gewend bent hebben we voor iedere zon situatie de beste en meest handige producten. En dat is echt niet alleen de zonvakanties en dus zwemkleding, ook al hebben we daar heel veel items voor. Ook voor wandeltochten en bijvoorbeeld sportwedstrijden hebben we een uitgebreid assortiment. En op onze sale pagina vind je ook nog eens heel veel UV-werende kleding en accessoires met een fikse korting. Misschien vind je daar nog wat leuke extra items voor jouw jongen, naast de drijfpakjes, natuurlijk.

 

Drijfpakjes jongens online bestellen  

Drijfpakjes voor jongens kun je bij UV-Fashions online bestellen. Makkelijk, snel en 100% veilig. En meisjes drijfpakjes, trouwens ook hoor. Met onze bezorgpartner DPD zorgen we voor een snelle bezorging. Vaak zelfs al de volgende werkdag, zodat je nooit lang hoeft te wachten. We weten hoe vervelend dat is, dus doen we er alles aan om dit bij jou te voorkomen. En twijfel je toch nog over je bestellen? Dan kun je die zonder zorgen ruilen en- of retourneren. Maar dat zal met een zo’n drijfpakje voor een jongen vast niet nodig zijn.

 
Terug naar boven