UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Drijfpakje meisjes

12Producten

per pagina

12Producten

per pagina

Drijfpakje meisje        

Jouw meisje helemaal veilig in het water met een drijfpak van UV-Fashions. Veilig op het gebied van UV-straling, maar ook zeker veilig op het gebied van blijven drijven. Een drijfpakje van bijvoorbeeld Beverly Kids zorgt ervoor dat het kind wordt gesteund door acht drijvers. Deze drijvers hebben de lengte vanaf de heup tot aan de borst en zitten rondom het lichaam. Zo blijft je kleine meid zo goed als altijd drijven. Maar we willen zeker benadrukken dat een kind altijd onder toezicht van een volwassene moet zwemmen. Het drijfpak voor een meisje is dus vooral een handig hulpmiddel, maar voor de zekerheid en veiligheid is het van groot belang om een kindje nooit alleen te laten zwemmen.

 

Drijfpakjes meisje      

Drijfpakjes voor een meisje zijn onwijs handig door het feit dat je een alles-in-een oplossing hebt waardoor je kindje blijft drijven. En de UV-bescherming die het badpakje biedt zorgt er dan nog eens voor dat je alleen de benen, armen en gezicht moet insmeren of op een andere manier beschermen tegen UV-straling. Maar daar hebben we bijvoorbeeld een handige zwemmuts voor of kijk eens naar de verschillende zwemsets die we hebben. Dat past heel goed bij de meisjes drijfpakjes.

 

Drijfpakjes meisjes online bestellen

Drijfpakjes voor meisjes online bestellen doe je natuurlijk bij UV-Fashions. Net zo makkelijk als dat je een leuk drijfpakje ziet, zo makkelijk is het ook te bestellen. Het bestelproces doorloop je in een paar simpele stappen, betalen gaat altijd op de veiligste manier, via alleen gecertificeerde instanties, zoals bijvoorbeeld iDEAL of Paypal. En bezorgen doen we vaak al de volgende dag. Samen met onze partner DPD zorgen we ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten. Geen enkele reden om de meisjes drijfpakjes niet online te bestellen bij UV-Fashions.

 
Back to top