UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Shirts

1-16van218producten

Pagina
per pagina

1-16van218producten

Pagina
per pagina

Een UV-shirt voor jouw kind

Een UV-shirt voor jouw kind biedt een prima oplossing voor veilig speelplezier. Kinderen doen immers niets liever dan genieten van zand en zee, waarbij ze bloot worden gesteld aan schadelijke UV-straling. Een normaal shirt biedt hierbij geen bescherming aan de kwetsbare kinderhuid.  Met de shirts uit de collectie van UV-Fashions wordt echter 97,5% van de UV-straling geblokkeerd. De zonwerende factor van onze collectie bedraagt namelijk maar liefst 50+. Met een UV-shirt voor jouw kind krijgen schadelijke stralen dus geen enkele kans.

UV shirt kind: de beste merken

Zoek je een UV-shirt voor jouw kind, maak dan vooral kennis met onze uitgebreide collectie. In onze webshop vind je enkel shirts van diverse A-merken, zoals bijvoorbeeld van Snapper Rock. De shirts van dit merk zijn ontworpen in Nieuw-Zeeland en geïnspireerd op de zeilwereld. De collectie loopt van 0 t/m 12 jaar en biedt een passend UV shirt voor ieder kind. De vrolijke prints maken het dragen van deze shirts tot een waar feest. Het nieuwe UV shirt van jouw kind belooft een avontuur met plezier, comfort en natuurlijk een optimale bescherming.

UV-shirt voor een kind bestellen bij UV-Fashions

De UV-shirts die je voor jouw kind bij UV-Fashions kunt aanschaffen zijn zowel een veilige als een modebewuste keuze. In onze webshop kun je bovendien de mooiste exemplaren eenvoudig online bestellen. Beslis je nog vóór 17.30 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. Ben je bij nader inzien toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je deze gratis bij ons ruilen. Retourneren is natuurlijk ook mogelijk, voor meer informatie, klik hier. Voor aanvullende vragen kunt u terecht bij onze deskundige klantenservice. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)10 226 48 01, of per e-mail of chat.

Ben je benieuwd naar de collectie? Neem dan snel een kijkje bij de UV-shirts voor kinderen!

Back to top