UV shirt jongen

Shirts

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in

Onze UV-shirts voor jongens zijn stoer, schattig en beschermen je kleine rakker voor 100% tegen schadelijke UV-stralen. Wij hebben de meest trendy UV-strand shirts en zwemshirts voor jongens. Jouw stoere kerel zal zich dus niet alleen beschermd voelen, maar ook er superhip uitzien!

 

Wat is een UV-shirt?

Onze UV-shirts zijn gemaakt van speciaal UV-werend materiaal en beschermen jouw kleine jongen tegen schadelijke UV-stralen. UV-stralen kunnen de huid niet alleen verbranden, maar kunnen ook huidkanker veroorzaken. Het gaat hierbij zowel om UVA- als om UVB-stralen. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die veel verbranden en onbeschermd in de zon rondlopen, een veel hogere kans hebben op huidkanker later. UV-werende shirts blokkeren zowel UVA- als UVB-stralen. In combinatie met zonnebrandcrème op de onbeschermde lichaamsdelen, is jouw jongen optimaal beschermd tegen de zon! Lees meer over de werking van UV-shirts op onze pagina: wat is UV kleding?

 

Topmerken UV-shirts voor jongens

Op deze pagina vind je UV-shirts voor jongens van de beste merken zoals Snapper Rock, Coolibar, O’Neill, Beach and Bandits, Lässig en Petit Crabe. We verkopen uitsluitend UV-shirts van topmerken omdat zij de beste kwaliteit bieden en wij als geen ander weten dat ouders alleen het beste willen voor hun kinderen. Het beste materiaal, de allerleukste modellen en de best mogelijke bescherming tegen UV-stralen! 

 

UV-beschermende shirts en zwemshirts voor jongens

Bij UV-Fashions verkopen we zowel vrijetijd shirts als zwemshirts. Het verschil tussen de strandshirts en zwemshirts is dat de zwemshirts volledig waterproof zijn. Het water heeft totaal geen effect op de UV-bescherming van onze zwemshirts voor jongens. Omdat bedekte lichaamsdelen niet meer hoeven worden ingesmeerd, kun je als ouder veel tijd, irritatie en geld besparen. Je hoeft geen tassen vol zonnebrandcrème meer te kopen en mee te nemen. Met een UV-shirt kan jouw jongen veilig en zorgeloos op het strand rondrennen, spelen en zwemmen! Kan je kleine jongen nog niet zwemmen? Bekijk dan onze drijfpakjes voor jongens.

 

We hebben UV-shirts voor jongens van 3-16 jaar in de volgende maten:

 

  • - 86-92
  • - 98-104
  • - 104-110
  • - 116-122
  • - 128-134
  • - 140-146
  • - 152-158
  • - 164-170
  • - 170-176.

 

Zoek je een UV-shirt voor een baby jongen? Natuurlijk hebben we deze ook. UV-shirts voor jongens van 0-2 jaar in de maten 62-68, 74-80 en 80-86 kun je terugvinden op onze pagina UV-shirts voor baby’s. Ben je benieuwd welke UV-shirts voor jongens in de sale zijn? Bekijk dan de UV-zwemkleding sale pagina