UV shirt meisje

Shirts

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in

Zoek jij een UV-shirt voor een meisje? Dan zit je bij UV-Fashions goed! Wij hebben de hipste UV-strand shirts en zwemshirts voor meisjes. Jouw kleine prinses zal er niet alleen schattig uitzien, maar ook de optimale zonbescherming krijgen met een UV-beschermende shirt.

 

Wat is een UV-shirt?

UV-shirts zijn gemaakt van speciaal UV-werend materiaal en beschermen jouw kleine meid tegen schadelijke UV-stralen. Deze kunnen de huid niet alleen verbranden, maar kunnen ook huidkanker veroorzaken. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die veel verbranden en onbeschermd in de zon rondlopen, een veel hogere kans hebben op huidkanker later. UV-werende shirts blokkeren zowel UVA- als UVB-stralen. In combinatie met zonnebrandcrème op de onbeschermde lichaamsdelen, is jouw meisje optimaal beschermd tegen de zon!    

 

Topmerken UV-shirts voor meisjes

Wij verkopen topmerken UV-shirts van onder andere Coolibar, Snapper Rock, O’Neill, Beach and Bandits, Petit Crabe en Lässig. We verkopen alleen UV-shirts voor meisjes van de beste merken omdat zij de beste bescherming, het beste materiaal en de aller hipste modellen bieden. Wij snappen dat ouders het beste willen voor hun dochters en bieden daarom het beste wat op de markt beschikbaar is.

 

UV-beschermende shirts en zwemshirts voor meisjes

Op deze pagina vind je zowel UV-beschermende strandshirts als zwemshirts. Onze UV-zwemshirts zijn totaal waterproof; het water heeft geen effect op de UV-bescherming van de shirts. Je kleine meid hoeft niet meer ingesmeerd te worden op de bedekte lichaamsdelen, zo zul je zeker wat centen besparen op de aanschaf van zonnebrandcrème. Onze UV-shirts voor meisjes zijn ideaal om jouw kind veilig en zorgeloos bekend te laten maken met het strand en het water. Kan je meid nog niet zwemmen? Bekijk dan onze drijfpakjes.

 

Op deze pagina hebben we UV-shirts voor meisjes van 3 tot 16 jaar in maat:

 

  • 86-92
  • 98-104
  • 104-110
  • 116-122
  • 128-134
  • 140-146
  • 152-158
  • 164-170
  • 170-176.

 

Zoek je een kleinere UV-shirt voor jouw baby meisje? Kijk dan bij onze UV-shirts voor baby’s. Daar staan UV-shirts voor meisjes van 0-2 jaar. Bekijk ook welke UV-zwemkleding er in de sale is van ons. Zoek je nog UV-shirts voor jezelf en je partner? Bekijk dan al onze andere UV-shirts