UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Vrijetijdsshirts

33-38van38producten

Pagina
per pagina
 1. Coolibar---UV-polo-voor-meisjes---Roze
  Coolibar - UV-polo voor meisjes - Roze
  Vanaf 54,99
  Color: Roze
  • Roze
  • Wit
 2. Coolibar---UV-polo-voor-meisjes---Wit
  Coolibar - UV-polo voor meisjes - Wit
  Vanaf 54,99
  Color: Wit
  • Wit
  • Roze
 3. Coolibar---UV-shirt-voor-kinderen---Lange-mouw---Coco-Plum-Everyday---Effen---Wit
  Coolibar - UV-shirt voor kinderen - Lange mouw - Coco Plum Everyday - Effen - Wit
  Vanaf 44,99
 4. Coolibar---UV-shirt-voor-kinderen---Lange-mouw---Coco-Plum-Everyday---Heather---Grijs
  Coolibar - UV-shirt voor kinderen - Lange mouw - Coco Plum Everyday - Heather - Grijs
  Vanaf 44,99
 5. Coolibar---UV-vissershoodie-voor-kinderen---Andros---Effen---Water
  Coolibar - UV-vissershoodie voor kinderen - Andros - Effen - Water
  Vanaf 59,99
 6. Coolibar---UV-vissershoodie-voor-kinderen---Andros---Effen---Wit-
  Coolibar - UV-vissershoodie voor kinderen - Andros - Effen - Wit
  Vanaf 59,99

33-38van38producten

Pagina
per pagina

Vrijetijdsshirt kind

Een vrijetijdsshirt voor kinderen met UV-wering zorgt voor precies de bescherming die jouw kind nodig heeft. Bescherming tegen de zon, om precies te zijn, want die kan nogal gemeen en fel zijn. En voor heel veel schade zorgen. Als een persoon teveel wordt blootgesteld aan UV-straling kan dat tot heel veel negatieve effecten leiden. En hoe jonger, hoe erger. Dus is een UV-werend shirt helemaal geen overbodige luxe, sterker nog, UV-Fashions is opgestart, omdat wij denken dat het een noodzaak is. En we willen jou graag helpen om jezelf en je dierbaren deze bescherming te bieden. Met bijvoorbeeld een vrijetijdsshirt voor je kind.

Vrijetijdsshirts kinderen UV-beschermend

Vrijetijdsshirt voor kinderen die UV-beschermend zijn, vind je bij UV-Fashions in alle soorten, maten en merken. Uiteraard allemaal van de hoogste kwaliteit, omdat we niets anders willen dan het beste aan jou te bieden. En dat lukt ons erg goed, al zeggen we het zelf. Wat denk je bijvoorbeeld van deze jongens shirts? Of onze volledige baby collectie? Voor jong en oud, dankzij UV-Fashions ga je goed beschermd naar buiten toe. Dus bekijk snel de collectie vrijetijdsshirts voor kinderen die UV-beschermend zijn en maak een goede start.

UV-vrijetijdsshirt kinderen

Wil jij een UV-vrijetijdsshirt voor kinderen online bestellen? Dat doe je bij UV-Fashions makkelijk, snel en 100% veilig. Betalen gaat via een door jouw gewenste manier, zoals bijvoorbeeld iDEAL of PayPal. Verzenden doen we samen met DPD, zodat jouw bestellingen altijd snel worden bezorgd. En je krijgt altijd voldoende gelegenheid om nog goed over je bestelling na te denken, zodat je altijd nog kan ruilen of retourneren. Daarnaast staat onze klantenservice bijna 24/7 paraat om al jouw vragen te beantwoorden en hulp te bieden, waar nodig. Maar we verwachten niet dat het nodig zal zijn met zo’n vrijetijdsshirt voor kinderen. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 uur bestelt, dan ontvang je jouw bestelling al de volgende werkdag!.

Terug naar boven