UV zwemshirts kinderen

Wat is een UV-zwemshirt?

Een UV-zwemshirt is een UV-shirt die volledig waterproof is én je kind beschermt tegen UV-stralen. De UV-zwemshirts die wij aanbieden zijn gemaakt van speciaal UV-werend materiaal die jouw kinderen optimaal tegen de zon beschermen met een factor van 50+. Dit betekent dat jouw kind minimaal 8 uur (500 minuten) volledig beschermd in de zon kan zitten als hij of zij één van onze UV-zwemshirts draagt. Onze zwemshirts zijn niet alleen UV-beschermend, maar ook nog eens isolerend en sneldrogend! Zo kan jouw kind veilig en zorgeloos een frisse duik nemen in het water en is hij of zij alweer snel opgewarmd!

Het materiaal van onze UV-zwemshirts voor kinderen

De UV-zwemshirts voor kinderen die wij aanbieden, beschermen tegen UV-stralen door een speciale weeftechniek van de stoffen en niet door één of andere chemische behandeling. Per shirt en merk kan de samenstelling van de stof verschillen, maar ieder shirt biedt de best mogelijke UV-bescherming en weert minimaal 93% van alle UV-stralen.

Zo maakt het topmerk Coolibar gebruik van SUNTECT®: miljoenen minuscule deeltjes zinkoxide die zijn ingebed in iedere vezel. Zinkoxide wordt ook gebruikt in de betere zonnebrandmerken die UVA- en UVB-deeltjes tegenhouden. De deeltjes voorkomen lichte huidirritaties en behandelen de verbrande huid en kunnen niet uitgewassen worden.

Alle stoffen van onze UV-zwemshirts voor kinderen zijn waterproof, ademend en werken isolerend. De zwemshirts werken verkoelend als het warm is en bij kou houden ze juist de huid langer warm. Lees meer over UV-shirts en de werking ervan op onze pagina ‘wat is UV-kleding?’.

Topmerken UV-zwemshirts

Tegenwoordig zijn bijna alle zwemshirts voor kinderen op de markt wel UV-beschermend. En dat is een zeer goede ontwikkeling! Kinderhuidjes zijn namelijk zeer gevoelig voor UV-stralen. Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die op jonge leeftijd veel verbranden een veel hogere kans hebben op huidkanker op latere leeftijd. Het is de missie van UV-Fashions om bij te dragen aan de creatie van een huidkankervrije generatie door de beste UV-werende kleding, UV-werende zwemkleding en UV-accessoires aan te bieden. Daarom bieden we alleen maar producten aan van de beste merken zoals Snapper Rock, Coolibar, O’Neill, Beach and Bandits, Lässig en Petit Crabe.

We verkopen dus uitsluitend UV-zwemshirts van topmerken omdat zij het beste materiaal, de allerleukste modellen en de best mogelijke bescherming tegen UV-stralen bieden. Onze UV-zwemshirts voor kinderen bieden bijvoorbeeld allemaal de maximale zonbescherming van factor 50+, terwijl andere retailers zwemshirts verkopen met een lagere factor zoals factor 30.

Ons aanbod van UV-zwemshirts voor kinderen

Je vindt hier allerlei zwemshirts voor kinderen, zowel zwemshirts met lange mouw als zwemshirts met korte mouw. Onze UV-zwemshirts zijn er in veel verschillende modellen. Zo hebben we zwemshirts in veel trendy en vrolijke kleuren en met of zonder verschillende leuke printjes en teksten. We bieden op deze pagina UV-zwemshirts aan voor peuters en kinderen van 3-16 jaar in de volgende maten:

  • 86-92
  • 98-104
  • 104-110
  • 116-122
  • 128-134
  • 140-146
  • 152-158
  • 164-170
  • 170-176.

Naast zwemshirts hebben we ook UV-strandshirts voor kinderen die niet waterproof zijn en vooral bedoeld zijn om te dragen op het strand en in het dagelijks leven. Bekijk hier onze volledige pagina met UV shirts voor kinderen; waar je zowel zwemshirts als strandshirts kunt terugvinden.

UV-zwemshirts voor baby’s en volwassenen

Zoek je een kleinere maat UV-zwemshirt voor je kind? Neem dan een kijkje op onze pagina met UV-shirts en UV-zwemshirts voor baby’s. Hier hebben we UV-zwemshirts voor kinderen van 0-2 jaar in de maten 62-68, 74-80 en 80-86. Ben je benieuwd welke UV-shirts voor kinderen in de sale zijn? Bekijk dan de UV-zwemkleding sale pagina. Zoek je nog UV-shirts voor jezelf en je partner? Bekijk dan onze UV-zwemshirts voor dames en UV-zwemshirts voor heren.  

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in