UV-zwempakken voor jongens

Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar JUJA - UV Zwempak voor baby's - korte mouwen - Captain - Blauw
Direct leverbaar -10% JUJA - UV Zwempak voor baby's - korte mouwen - Oldtimer - Lichtblauw
Direct leverbaar JUJA - UV Zwempak voor baby's - lange mouwen - Stripes - Donkerblauw
Direct leverbaar JUJA - UV-Zwempakje met korte mouwen voor baby's - High Visual - UPF50+ - Cool Coconut Club - Neon lime
Direct leverbaar Coolibar - UV-zwempakje voor kinderen - Blauw
Direct leverbaar Playshoes - UV-zwempak kids - Maritime
Direct leverbaar Playshoes - UV-zwempak kids - Shark
Direct leverbaar Playshoes - UV-zwempak voor jongens - longsleeve - Haaien - Blauw
Direct leverbaar Playshoes - UV-zwempak voor jongens - Dino - Lichtblauw/Groen
Direct leverbaar Coolibar - UV Zwempak voor meisjes - Barracuda van nek tot knie - Zeemunt
Direct leverbaar Coolibar - UV Zwempak voor jongens - Barracuda van nek tot knie - Marlijnblauw
Direct leverbaar Coolibar - UV-werend Zwempak voor kinderen - Sunray 360 Cover - Navy
Direct leverbaar Coolibar - UV-werend Zwempak voor kinderen - Sunray 360 Cover - Baja Blauw
Filteren
Sorteren op:

Een UV-pakje voor een jongen beschermt een groot deel van het lichaam, zodat er onbezorgd genoten kan worden van de zon. Dankzij het pak kan de afgedekte huid namelijk geen schade oplopen door ultraviolette straling. Zwemkleding van reguliere stoffen biedt weinig tot geen bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon op de huid. Een normale badstof houdt slechts 5% van de UV-straling tegen. Alle UV-pakjes voor jongens die je in onze webshop vindt hebben een 50+ factor.

UV-pakje jongen van A-merken

Als je een UV-pakje voor een jongen zoekt kun je goed bij UV-Fashions terecht. Bij ons vind je enkel UV-kleding van topmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jongens UV-zwempak van Coolibar, Stingray of Snapper Rock. Het aanbod aan UV-zwempakken sluit feilloos aan op de smaak van jong en oud. Zo zijn de UV-zwempakken voor jongens van 4 tot 6 jaar voorzien van prints van hun favoriete animatieseries, terwijl de pakken voor de oudere jongens juist een stoere uitstraling hebben en in donkere tinten verkrijgbaar zijn. Genoeg keuze voor een UV-pakje voor een jongen!

Bestel een UV-pakje voor een jongen online bij UV-Fashions

Als je een UV-pakje voor een jongen wilt bestellen, heb je bij ons altijd keus uit een royaal aanbod. UV-Fashions heeft namelijk het grootste assortiment van UV-kleding in Europa. Wanneer je besluit om jouw UV-pakje voor een jongen online te bestellen in onze webshop profiteer je van onze aantrekkelijke dienstverlening. Zo kun je het artikel de volgende werkdag al in huis verwachten, wanneer je vóór 17.30 uur jouw bestelling plaatst. Daarnaast heb je bij UV-Fashions diverse betalingsmogelijkheden tot jouw beschikking. Je kunt ervoor kiezen om af te rekenen via iDeal, Visa, Mastercard of PayPal – maar het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Mocht het UV-zwempak voor jongens naderhand toch niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kun je deze gratis bij ons ruilen. Retourneren is natuurlijk ook mogeijk, voor meer informatie, klik hier.

Ben je inmiddels benieuwd geworden naar ons assortiment UV-pakjes voor jongens? Bekijk dan hierboven onze volledige collectie en shop eenvoudig jouw nieuwe UV-pakje voor een jongen online.