UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonnehoeden

1-16van204producten

Pagina
per pagina

1-16van204producten

Pagina
per pagina

Zonnehoed kind

Het is belangrijk om je kind met een zonnehoed te laten lopen tijdens een zonnige dag in de buitenlucht. Met een reguliere zonnehoed heeft je kind weliswaar minder last van zonnestralen, maar voorkom je niet dat de ogen en de huid in aanraking komen met schadelijke UV-stralen. Dit is waar de kinderzonnehoeden van UV-Fashions uitkomst bieden. In ons assortiment vind je namelijk enkel hoeden met een zonwerende factor van maar liefst 50+. Met een beschermende factor van 50+ wordt er maar liefst 98% van de UV-straling tegengegaan. Dit is de maximaal mogelijke zonwerende factor. Dankzij de zonnehoed kan je kind veilig buiten spelen, zonder dat er iedere 2 uur nieuwe maatregelen getroffen dienen om de huid te beschermen. Zonnebrandcrème werkt immers slechts 2 uur, en dien daarna opnieuw aangebracht te worden. Wanneer je kind geen zonnebril op heeft gezet kan een zonnehoed van UV-Fashions bovendien voorkomen dat het permanente oogschade oploopt.

Onze merken kinderzonnehoeden

Op zoek naar een leuke zonnehoed voor je kind? In het assortiment van UV-Fashions vind je onder meer kinderzonnehoeden van het merk Playshoes. Dit merk vervaardigt enkel zonnehoeden met een factor van 50+, die bovendien uitstekend te wassen zijn. In de hoedencollectie van Playshoes zijn verschillende modellen opgenomen. Zo vind je zonnehoedjes in gangbare modellen -met een klep die het volledig hoofd omsluit – maar bieden wij ook zonnehoeden aan met een extra afschermende werking. Deze hoeden hebben een klep aan de voorkant en een extra lange stoffen flap aan de achterkant. Zo dekt de zonnehoed bij jouw kind ook de nek optimaal af tegen UV-straling.

Een zonnehoed voor je kind bij UV-Fashions bestellen

Een zonnehoed voor je kind bestellen bij UV-Fashions is een veilige keuze. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Dit zie je terug in onze aantrekkelijke leveringsvoorwaarden en de betaalmogelijkheden. Wanneer je een kinderzonnehoed (of een ander UV-product) vóór 23:59 bij ons bestelt heb je deze de volgende dag al in huis. Afhankelijk van jouw wensen kun je bovendien zowel vooraf- als achteraf bij ons betalen. UV-Fashions stelt haar assortiment met de grootste zorg samen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent met een product. In dat geval kun je de zonnehoed voor je kind altijd bij ons retourneren of zelfs gratis ruilen!

Terug naar boven