UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Boonie

7Producten

per pagina

7Producten

per pagina

Booniehoedje voor kinderen

Een UV-werende hoed voor kinderen wordt snel vergeten op vakantie, maar het is een essentieel item, want het is ongezond en pijnlijk als de hoofdhuid van je kind verbrandt. Bovendien is er een kans dat je kind een zonnesteek oploopt als hij zonder UV-bescherming van het hoofd de zon ingaat. Het handige van booniehoedjes voor kinderen is dat ze een brede rand hebben en daarmee ook een deel van het gezicht beschermen tegen de zon. De meeste van de booniehoedjes uit ons assortiment zijn daarnaast opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen op vakantie.

Wat moet er onder meer mee aan UV-kleding voor kinderen in de koffer van mijn kind?

- UV-zwemkleding als een zwemshorts, een UV-zwemshirt, een UV-bikini, een UV-zwemlegging of UV-badpak 
- UV-strandkleding als een UV-shirt en een UV-broek en een UV-jurk
- Een UV-zonnebril
- Een zonnehoed, bijvoorbeeld dit mooie booniehoedje voor kinderen
- Een UV-zwembril
- UV-waterschoenen
- Zonnebrand en andere zonneproducten

Een stoer booniehoedje voor kinderen

Booniehoedjes zijn naast dat UV-straling weren ook erg leuk om te zien. Wij hebben diverse kleuren en patronen booniehoedjes in ons assortiment. Mooie merken boonie hoedjes voor kinderen uit onze collectie zijn: Playshoes en Snapper Rock. Wil je meer lezen over de UV-merken van UV-Fashions? Bekijk dan onze merkenpagina. Ga je liever voor een ander hoedje voor een kind? Bekijk ook onze UV-zonnehoeden en UV-zonnepetten voor kinderen. Wil je een UV-booniehoedje voor kinderen kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment booniehoedjes voor kinderen.

Back to top